Hong Kong en Tunesië gastlanden tijdens Vakantiebeurs

Hong Kong is tijdens de Vakantiebeurs gastland van de beurs. Dit is opmerkelijk te noemen; het verkeersbureau van Hong Kong besloot namelijk een aantal jaren geleden te stoppen met het actief benaderen van de Nederlandse toerist. Toch bleven de Nederlandse toeristen maar naar Hong Kong komen. Het verkeersbureau heeft nu haar besluit om te stoppen met het benaderen van Nederlandse toeristen teruggedraaid. En waar kan je nou beter beginnen met het opzoeken van de Nederlandse toerist als op de vakantiebeurs?

Tunesië

Naast Hong Kong is ook Tunesië gastland tijdens de Vakantiebeurs. Tunesië was het eerste Noord-Afrikaanse land dat haar dictator afzette. Een roerige tijd die ook een hoop Nederlandse toeristen heeft gekost. Maar liefst 60% minder Nederlandse toeristen bezochten het land. Tunesië kijkt nu echter vooruit en richt zich op het terugwinnen van de ‘verloren’ toeristen.

1400 exposanten

Tijdens de Vakantiebeurs kunnen reizigers in contact komen met zo’n 1400 exposanten. De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 9 januari tot en met 13 januari in de jaarbeurs in Utrecht.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Winactie: win kaartjes voor de Vakantiebeurs
Lees ook:Cuba gaat zich op toerisme richten
Lees ook:De wereld rond voor 1200 euro
Lees ook:Vakantiebeurs: 12% minder bezoekers
Lees ook:Grootste campagne ooit moet toeristen naar Turkije lokken

Geen reacties // Reageer