Tamar Centre biedt hulp aan prostituees in Thailand

Toerisme is een goed ding. Sekstoerisme over het algemeen niet. Al struinende over het internet kwam ik terecht bij een aflevering van Bestemming Onbekend over sekstoerisme in het Thaise Pattaya. Veel vrouwen van het Thaise platteland hebben de illusie dat zij in Pattaya een beter leven zullen krijgen. Eenmaal in de stad zit er vaak niets anders op dan in de prostitutie te werken. De reis naar de stad heeft vaak veel geld gekost, waardoor zij niet snel durven terug te keren naar het platteland. Het geld dat zij verdienen is vaak hard nodig om hun gezin te onderhouden.

Prostitutie

In de uitzending van Bestemming Onbekend was te zien dat er gelukkig mensen zijn die zich bekommeren om de veelal jonge prostituees. Zo is er het Tamar Centre dat jonge vrouwen die in de prostitutie zijn geraakt een kans biedt om uit de prostitutie te gaan. Zo kunnen zij Engelse les volgen, cursussen doen, werken in de bakkerij of kaartenmakerij en uiteindelijk een zelfstandig bestaan opbouwen. Hier worden ook kinderen die voortgekomen zijn uit prostitutie opgevangen.

Wenskaarten

De kaarten die in het Tamar Centre gemaakt worden kan je ook via internet bestellen. De website is Tamar Cards. Wil je de uitzending over Pattaya terugkijken? Klik dan hier.

Lees ook:Pattaya snel opkomende bestemming bij Nederlanders. Maar wat doen ze daar?
Lees ook:10% reizigers kiest bestemming om sexaanbod
Lees ook:Vrouwen gearresteerd na sekswedstrijd
Lees ook:Reisprogramma: Reisadvies Negatief op Nederland 3
Lees ook:82% van de vrouwen regelt de vakantie

Geen reacties // Reageer