Capitool reisgids Barcelona & Catalonië

Ben jij van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Barcelona en de omliggende omgeving maar weet je nog niet precies wat je daar allemaal kunt bezoeken? Dan komt de Capitool reisgids over Barcelona & Catalonië je goed van pas. Hierin vind je niet alleen uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden maar ook over de hotels, restaurants en culturele eigenschappen.

Catalonië ligt in het noordwesten van het Iberische schiereiland en heeft als belangrijkste stad Barcelona. Deze stad ligt precies tussen de zee en de bergen. Sinds de Middeleeuwen is dit al een cultureel centrum wat je terug kunt zien in de stad. Maar daarnaast is het ook een stad vol moderne projecten. Juist deze contrasten maakt deze bruisende stad een aanrader voor jong en oud.

In de Capitool gids vind je kaarten van de stad en Catalonië.  Over die laatste vind je informatie over de geschiedenis, uitgebreide lijsten met hotspots en aangeraden wandeltochten.

De rest van de driekwart van het boekje bevat info over Barcelona. De hoofdstukken zijn verdeeld over de verschillende wijken. Zo kun je per wijk zien wat er te doen valt.

Het laatste deel bevat tips voor de reiziger. Hier vind je een ovezicht van de beste restaurants qua prijs- kwaliteit verhouding, hotels van allerlei prijzen in alle wijken, cafe’s, winkels en tips over de cultuur en de gebruiken.

Kortom, met een Capitool gids op zak, haal je het meeste uit je vakantie!

De Capitool Reisgidsen zijn een uitgave van uitgeverij Unieboek.

Lees ook:Wat & Hoe Reisgids: onmisbaar voor de stedentrip
Lees ook:Reisgidstip: Capitool Londen
Lees ook:Komend weekend bierfestival in Barcelona
Lees ook:Nieuw blog vanuit Barcelona
Lees ook:Rough Guides in het Nederlands

Geen reacties // Reageer