Reisgidstip: Capitool Londen

Londen is een grote stad en wie er de weg niet kent, kan er makkelijk verdwalen. Om je stedentrip een stuk prettiger te laten verlopen, kun je gebruik maken van een Capitool Reisgids. Hierin vind je alle handige informatie die je maar kunt bedenken.

De gids begint met een beschrijving van Londen in het kort. De belangrijkste hoogtepunten passeren hier de revue en wat er in elk jaargetijde op het stadsprogramma staat. Daarna worden alle buurten van Londen een voor een uitgelicht. Belangrijke bezienswaardigehden worden aangeraden en zelfs de indeling van musea komt aan de orde zodat je weet in welk deel je moet zijn.

Het beste deel van de gids is echter ‘Tips voor de reiziger’. Hierbij wordt een overview gegeven per buurt van accomodatie, restaurants en de verschillende prijzen. Adressen, telefoonnummers en eventuele websites staan er ook bij vermeld.

In het laatste hoofdstuk vind je de belangrijke telefoonnummers voor toeristen zoals nachtapotheken en ziekenhuizen. Mocht er tijdens de trip onverhoopt iets gebeuren, weet je in ieder geval waar je terecht kunt. Je  vindt verder een hoop nuttige informatie zoals over de munteenheid, banken, de post, noem maar op.

Een handig stratenregister en kaarten maken het boekje af. Hoef je nooit meer met een enorme kaart op een hoek van een straat te staan!

De Capitool Reisgids is een absolute aanrader en door het compacte formaat makkelijk mee te nemen in de handtas. Met deze gids op zak weet je in ieder geval dat je goed voorbereid bent op je stedentrip.

De Capitool Reisgidsen zijn verkrijgbaar bij Unieboek.

Lees ook:Capitool reisgids Barcelona & Catalonië
Lees ook:Wat & Hoe Reisgids: onmisbaar voor de stedentrip
Lees ook:Art in the city Parijs en Londen
Lees ook:Het Strand Palace Hotel van Londen
Lees ook:Extreem lage landing van KLM-vliegtuig

Geen reacties // Reageer