Haai eet man op in Zuid Afrika

In Zuid-Afrika de 37 jarige Lloyd Skinner uit Zimbabwe opgegeten door een haai. De 37-jarige man was dinsdagmiddag aan het zwemmen bij het strand Vishoek in Kaapstad toen de haai aanviel. Een duikbril is het enige wat van de toerist is teruggevonden. Een zegsman van de reddingsbrigade verklaarde niet te verwachten dat nog iets van Skinner wordt teruggevonden. Skinner was naar verluidt in de stad voor het huwelijk van zijn dochter.

 

Volgens een getuige was de haai „langer dan een minibus”. Het zicht was slecht toen het incident gebeurde. Een deel van het strand bij Kaapstad is tijdelijk gesloten. De laatste keer dat een haai een zwemmer in Kaapstad doodde, was in 2005.

Lees ook:Haai duikt op in zwembad
Lees ook:14-jarige meisje slaat haai van zich af met een bodyboard
Lees ook:Heli-piloot redt surfers van een haai aanval
Lees ook:Bestemming: Kaapstad, meer dan de voetbalstad van 2010
Lees ook:Vierde echtgenote vliegt gratis in Zuid-Afrika

Geen reacties // Reageer