Opsporing verzocht! Kijk uit naar de motor van wereldreiziger!

De Indonesiër Jeffrey Polnaja is in Amsterdam bestolen van zijn motor waarmee hij een wereldreis aan het maken is. Het maakt mij kwaad om te zien dat iemand, die in het kader van de wereldvrede nog wel, zo bruut een einde moet maken aan zijn reis, omdat er iemand te hebberig is om het een ander te gunnen.

Wereldreis

Jeffrey Polnaja was in 2006 begonnen met zijn wereldreis. Voordat hij in Amsterdam aankwam, had hij al meer dan 70 landen bezocht op zijn motor. In de koffers die op de motor gebonden zaten, zaten reisdocumenten die hij nodig heeft om bepaalde landen te mogen bezoeken. De wereldreiziger was van plan om half mei verder te reizen van Parijs naar onder meer Polen, Rusland, Siberië, Canada en Noord- en Zuid-Amerika te rijden. Daarna zou hij Australië en Nieuw-Zeeland bezoeken.

Opsporing verzocht!

Bij deze roep ik iedereen op uit te kijken naar de BMW GS van Jeffrey Polnaja. Klik hier voor meerdere foto’s! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat deze man zijn motor terugkrijgt en zijn reis kan gaan vervolgen! Maak dat deze man nog goede herinneringen krijgt aan Nederland!

Lees ook:Passeer alle lengtecirkels voordat je je reis een ‘wereldreis’ mag noemen
Lees ook:‘Nieuw-Zeeland 30 centimeter dichter bij Australië’
Lees ook:Is Nieuw-Zeeland nog wel veilig?
Lees ook:Laura moet nog twee maanden wachten
Lees ook:Britse reiziger (24) jongste die alle landen ter wereld bezocht

Geen reacties // Reageer