Ryanair stationeert Boeing 737-800 op Eindhoven Airport

Ryanair stationeert een Boeing 737-800 op Eindhoven Airport. Dat heeft Ryanair-topman Michael O’Leary gisteren bekendgemaakt. Ryanair wilde al langer een basis openen op Eindhoven Airport, maar wilde eerst dat de openingstijden van het vliegveld uitgebreid werd. Eerder dit jaar opende Ryanair een basis op Maastricht Aachen Airport. Hier stationeerde de budgetmaatschappij ook 1 vliegtuig.

Dankzij de opening van de basis op Eindhoven Airport zullen er vier nieuwe bestemmingen aan het pakket van Ryanair toegevoegd worden; Bordeaux (Frankrijk), Agadir (Marokko), Fez (Marokko) en Chania (Kreta).

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

Lees ook:Ook een goed jaar voor Groningen Airport Eelde
Lees ook:Eindhoven Airport verwerkt recordaantal passagiers
Lees ook:Ryanair krijgt basis op Maastricht Aachen Airport
Lees ook:Ryanair gaat vanaf Eindhoven vliegen naar West-Ierland
Lees ook:Eindhoven Airport belangrijk voor mensensmokkelaars

Geen reacties // Reageer