Floortje Dessing krijgt bij DWDD BVN Trofee

Floortje Dessing heeft zojuist in het televisieprogramma De Wereld Draait Door de BVN Trofee gekregen voor haar televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’.  BVN is de publieke zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, en het zijn dan ook de kijkers die Floortjes programma hebben gekozen als winnaar van de BVN Trofee.

Voor Floortje Dessing kwam het winnen van de trofee als een complete verrassing en zij was dan ook zichtbaar ontroerd door het winnen van de prijs. Grappig detail is dat Floortje in 2011 zelf al eens de BVN Trofee uitgereikt heeft, maar dan aan De Wereld Draait Door.

Eerder wonnen Kopspijkers, Witse, FC De Kampioenen, Boer Zoekt Vrouw en De Wereld Draait Door.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:HERSTEL: Floortje Dessing stopt NIET met RTL Travel (update)
Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:365 dagen onderweg heerlijk leesvoer
Lees ook:Waar is de Mol? met Floortje Dessing

Geen reacties // Reageer