Hulporganisatie organiseert jongerenreizen

Ontwikkelingshulp-organisatie Dorcas organiseert in 2007 zomerkampen voor jongeren naar Hongarije, Kenia en Rusland. Onder het motto “together we can make a difference” reizen jongeren naar de bestemmingen af om de arme lokale jongeren te helpen door het organiseren van een zomerkamp voor lokale kinderen of het bezoeken van aidsprojecten. Reizen voor een goed doel lijkt een trend te worden en is ook voor jezelf een unieke ervaring. Een ding is zeker: je maakt meer mee dan wanneer je afreist naar de Costa Brava. Deze reizen zijn niet goedkoop, maar wel een ervaring om nooit meer te vergeten.

Tijdens een jongerenreis van Dorcas kun jij concreet meehelpen aan het verlichten van de situatie van een ander. Op een zomerkamp in Hongarije tover je een lach op het gezicht van een kind. Keniaanse straatkinderen voelen zich even weer thuis als jij ze een opvang biedt en in Rusland maak je inheemse nomaden blij met nieuwe visapparatuur, kleding en voedsel.
Meer informatie: Dorcas

Lees ook:GGD Zeeland organiseert SOA-inloopspreekuur voor vakantiegangers
Lees ook:Multimediale lancering GoFun.nl
Lees ook:Met je bootje over de Amazone-rivier
Lees ook:verre groepsreizen steeds populairder bij jongeren
Lees ook:Vandaag worden 600 toeristen geëvacueerd vanuit Machu Picchu. Verwarring over berichtgeving Nederlandse toeristen bij thuisblijvers

Geen reacties // Reageer