Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Bron: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De zomer loopt nog maar net ten einde maar nu is het alweer het moment om je voor te gaan bereiden op een volgende vakantie. Wil je je oriënteren op een nieuwe caravan, overweeg je een camper aan te schaffen of ga je toch maar weer voor een kampeervakantie met de tent? Waar je ook voor kiest, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is hét adres om je voor te bereiden op de volgende vakantie. Van 8 tot en met 12 oktober kun je in de Jaarbeurs terecht voor alle informatie rondom het thema kamperen. En dat al voor de 50e keer.

Jubileumjaar

Dit jaar bestaat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 50 jaar, en er is nog een jubileum te vieren. Het kamperen bestaat in Nederland dit jaar 100 jaar. Speciaal vanwege dit jubileum is er op de beurs een expositie ingericht met allerlei informatie rondom deze manier van je vakantie spenderen.

Winnen!

Lijkt het je leuk om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs jouw startpunt te laten zijn van je volgende vakantie? Ik mag kaartjes weggeven voor deze beurs! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen, en antwoord te geven op de vraag: ‘Wat was jouw leukste kampeerervaring?’ De winnaars krijgen de kaartjes per post thuis gestuurd!


Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Meer dan 35.000 bezoekers voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs draait om vakantiegevoel
Lees ook:Kampeer- en campingsegment op Vakantiebeurs wordt uitgebreid
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

 1. Dirk Schoenmaker

  100 jaar kamperen in Nederland, dat is nogal een periode! Ik heb gelukkig al kaartjes maar toch wil ik mijn leukste kampeerervaring met jullie delen.

  Het was twee jaar terug dat ik voor het zoveelste jaar op rij mij ging verdiepen in onze vakantie (ik en mijn vrouw). We wilden naar Italië en kamperen. Ik ben op zoek gegaan naar allerlei campings maar alles was veel van hetzelfde en ik wilde nu eindelijk eens iets echt unieks vinden (ik ben inmiddels 22 jaar aan het kamperen dus ben ‘ervaren’ kampeerder). Uiteindelijk kwam ik uit op glamping, ook wel glamorous kamperen. Dit houdt in dat je in een tent verblijf waar je een ingebouwde keuken en toilet hebt, een volledig met designmeubelen ingerichte tent en comfortabele bedden. Ik heb geboekt via http://www.selectcamp.nl.

  Toen ik twee jaar terug voor het eerst glamping had ervaren was het geweldig, ik genoot van de luxe in de tent zelf maar ik verbleef ondertussen ook in de buitenwereld.

  Dit was in ieder geval mijn leukste kampeerervaring, mijn eerste keer glamping. Als er iemand btw vragen over heeft ik check deze blog regelmatig dus vraag maar raak!

  Gr Dirk Schoenmaker
  Apeldoorn

    /  

Comments are closed.