Rubriek: 3 op Reis

Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing

Na bijna een halfjaar in de lappenmand te hebben gezeten gaat BNN-presentatrice Floortje Dessing in januari voor het eerst weer voor 3 op Reis een reis maken. De reis zal naar Zwitserland gaan. Het ruige werk wordt nog even achterwege gelaten, volgens Floortje wordt het een reis vol kuuroorden en relaxen.

Lees verder...

Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam

Floortje Dessings linkernier functioneert nog steeds niet naar behoren. Dit liet Floortje zelf weten op Twitter vandaag. De bekende 3 op reis-presentatrice werd in oktober geopereerd aan haar nier. Bij een onderzoek naar de knokkelkoorts die zij in Azië opliep werd een nierprobleem geconstateerd waar zij later aan geholpen werd. Haar linkernier werkt echter nog

Lees verder...

Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running

Het lijkt er op dat Floortje Dessing voorlopig nog niet op reis zal gaan. Vorige week werd de presentatrice van 3 op reis geopereerd aan haar nieren. Nu is Floortje opnieuw opgenomen in het ziekenhuis na complicaties naar aanleiding van de operatie van vorige week.

Lees verder...

Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië

Professioneel wereldreiziger of niet, vroeg of laat moest het er eens van komen dat Floortje Dessing een tropische ziekte op zou lopen tijdens een van haar reizen. Via Twitter liet de presentatrice van 3 op reis weten haar reis door Azië af te hebben moeten breken vanwege een besmetting met Dengue (ook wel knokkelkoorts genoemd). 

Lees verder...

Floortje Dessing van Beijing naar Australië

Deze zomer zit je voor 3 Op Reis Summertime, waarbij o.a. Geraldine Kemper je meeneemt naar de bekende bestemmingen, maar daar de verrassende, onbekende delen van de stad laat zien. Na de zomer komt er weer een nieuw seizoen 3 Op Reis. Voor deze serie van 3 Op Reis zijn al heel wat voorbereidingen getroffen.

Lees verder...

Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night

Vandaag kun je tijdens de derde editie van Haarlem Shopping Night het nieuwste boek van Floortje Dessing, ‘de Groene Garde’, laten signeren. Het is het eerste fairtrade kookboek van Floortje Dessings hand. Ook haar eerder verschenen boek ‘365 dagen onderweg‘ kan je deze avond laten signeren.

Lees verder...

Floortje Dessing na 3 maand op bestemming

Vanavond in 3 op reis komt er een einde aan de reis van Floortje Dessing waar zij maar liefst 3 maanden over deed. Van de Dam in Amsterdam met de auto naar Beijing naar het Plein van de Hemelse Vrede.

Lees verder...

3 op Reis zoekt onbekende hotspots

Het razend populaire reisprogramma 3 op Reis komt met een nieuw concept: 3 op reis Summertime.  In dit nieuwe programma reizen Geraldine Kemper (nieuw bij 3 op reis) en Dennis Storm naar populaire vakantiebestemmingen, onderzoeken daar wat de bestemming zo populair maakt maar zoeken voornamelijk de onbekende hotspots op.

Lees verder...

Floortje Dessing aangereden in Australië

Floortje Dessing heeft in Australië een auto-ongeluk gehad. Dat maakte zij bekend via Twitter. De presentatrice van onder andere het programma 3 op reis werd voor een stoplicht in Cairns aangereden door een achterop komende auto.

Lees verder...

3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl

Bij BNN gaat vandaag een lang gekoesterde wens in vervulling… een online reiscommunity, waar kijkers eigen bijdrages kunnen leveren over bestemmingen, met elkaar in contact kunnen komen, tips kunnen geven, vragen kunnen stellen, foto’s en video’s kunnen oploaden, een weblog bijhouden en nog veel meer. Natuurlijk kun je op de nieuwe site 3opreis.bnn.nl ook de

Lees verder...

Israel in opkomst als vakantiebestemming

Jaren geleden was Israel een populair vakantieland en niet alleen bij religieuze toeristen. Door het conflict met de Palestijnen heeft de toeristen het land helaas jarenlang links laten liggen uit angst voor aanslagen. Maar Israel is weer helemaal in opkomst en absoluut veilig om doorheen te reizen. De afgelopen jaren zag Israel het aantal toeristen

Lees verder...

BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren

Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel. Het reisprogramma wordt nu alleen nog gemaakt door BNN. Daardoor zal het reisprogramma jonger en avontuurlijker gaan

Lees verder...