Rubriek: Vliegreizen

Passagier stoort zich het meest aan bouwvakkersdecolleté

Vorige week plaatste ik een blog over een vrouw die geweigerd werd vanwege haar diepe decolleté. Uit onderzoek van Skyscanner uitgevoerd onder 2700 passagiers blijkt dit door de meeste reizigers absoluut niet als storend te worden ervaren. Slechts 4% vindt dit storend. Voornamelijk het ‘bouwvakkers-decolleté’ wordt als uitermate aanstootgevend ervaren. De top 10:

Lees verder...

Schiphol nummer 1 van Europa

Driemaal hoera voor Schiphol! Nederlands grootste luchthaven heeft wel een reden om een feestje te vieren, want het is namelijk uitgeroepen tot de beste luchthaven in Europa.

Lees verder...

Naakt protest tegen douanecontroles

Wie vaak vliegt heeft er waarschijnlijk een gruwelijke hekel aan, de controles bij de douane. De Amerikaan John E. Brennan was deze controles zo zat dat hij een bijzonder protest begon. Hij trok al zijn kleren uit op Portland International Airport en weigerde deze weer aan te trekken.

Lees verder...

Paspoortscan Schiphol bewijst nut binnen een dag

De paspoortscan die sinds deze week als test op Schiphol staat, heeft meteen zijn dienst bewezen. Al vier mensen vielen door de mand door middel van het gebruik van de scan. Zij hadden nog openstaande boetes, of stonden geregistreerd voor betrokkenheid voor het verspreiden van vals geld.

Lees verder...

Schiphol introduceert automatische paspoortscans

Goed nieuws voor alle reizigers die het wachten op Schiphol altijd veel te lang vinden duren! Schiphol begint vandaag met een test met een zelfservice pascontrolepoortje in vertrek- en aankomsthal 3. Dit meldt de Telegraaf. Dit poortje zou ervoor moeten zorgen dat de wachttijden met gemiddeld een halfuur verkort zouden worden.

Lees verder...

Zakenreiziger reist goedkoopst met de Thalys

Als zakenreiziger van Amsterdam naar Parijs ben je het beste uit in de Thalys. Uit onderzoek van het Franse onderzoeksbureau EPSA blijkt dat reizigers gemiddeld 32% goedkoper uitzijn in de trein ten opzichte van het vliegtuig. Volgens NS Hispeed gaat het om een objectief onderzoek.

Lees verder...

Ryanair nu ook vanaf Groningen

Luchthaven Eelde in Groningen maakte gisteren bekend dat prijsvechter Ryanair gaat vliegen vanaf Eelde. Tevens zal de start- en landingsbaan verlengd gaan worden. De Ierse vliegmaatschappij komt vooralsnog met drie bestemmingen: Marseille, Milaan-Bergamo en Palma de Mallorca.

Lees verder...

Stewardess kondigt crash aan

Passagiers van een vlucht van American Airlines kregen de schrik van hun leven toen een stewardess een crash aankondigde. Gelukkig voor alle inzittenden van het vliegtuig was het vliegtuig nog niet eens opgestegen. Een collegastewardess van de vrouw probeerde het geluid van de speakers uit te schakelen toen de stewardess begon te razen en tieren

Lees verder...