Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Hotelovernachtingen bij Fletcher Hotels

De Kruidvat heeft voor het zevende jaar op rij de welbekende Fletcher Hotelovernachting Actie. Deze actie gaat komende dinsdag van start. Voor 9,95 per persoon per nacht kun je een hotelkamer boeken bij één van de 63 Fletcher Hotels die meedoen met deze actie.

Uiteraard zitten er wat haken en ogen aan de actie. Zo zijn de toeristenbelasting, ontbijt en reserveringskosten niet bij de prijs inbegrepen en zijn er per hotel een bepaald aantal hotelkamers beschikbaar. Het is dus raadzaam om zodra je de hotelovernachtingstickets gekocht hebt bij de Kruidvat zo snel mogelijk een hotel te boeken. Op die manier heb je de meeste kans op het hotel van je eerste keuze. Kijk voor de actievoorwaarden hier.

Heb jij ervaring met de hotelovernachtingen via de Kruidvat? Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen! Zou je vaker op deze manier een hotel boeken of zeg je één keer en nooit weer? Reageer!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Mijn ervaring met reserveren met Kruidvatactie bij Fletcher Hotels
Lees ook:Hotelovernachtingen voor een prikje bij Kruidvat
Lees ook:Vliegen met Ryanair
Lees ook:Winter uitverkoop bij Ryanair
Lees ook:3-daagse minivakantie slechts E 69,-

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Hotelovernachtingen bij Fletcher Hotels

 1. C

  Vanmorgen om 09.00 uur 2 kruidvat/Fletcher hotelvouchers gekocht en direct geprobeerd te reserveren, dat is bij proberen gebleven. Je opent de site kruidvat.nl/overnachting2014 en de enige link die je kan aanklikken is ‘Bekijk hier de hotels’ als je dat vervolgens doet krijg je een lijst met foto’s van alle hotels en als je dan het hotel van je keuze aanklikt gebeurt er niets. Toen het toch maar telefonisch geprobeerd, € 0,40 p.m. En er waren 20 wachtende voor mij, dan kost dus de telefonische reservering meer dan de 2 bonnen. Brrrrrr

    /  
  1. Johanna Kommerie - Gercama Auteur

   Ik had geen proberen met het reserveren (afgezien van het wat karige aanbod). Ik kon direct reserveren! Bij mij stond er onder de knop ‘Bekijk hier de hotels’ ook een knop met ‘Boek de hotels’. Is het je inmiddels gelukt?

     /  

Comments are closed.