Rubriek: Ierland

Tips en reisadviezen over Ierland als vakantie betemming

Top 5 landschappen in Ierland

Ierland heeft meer te bieden dan alleen maar regen! Mijn zus heeft anderhalf jaar in Dublin gewoond en schreef een serie van 3 artikelen over toeristische attracties in Dublin, uitgaan in Dublin en vandaag het laatste artikel in de serie over bezigheden buiten Dublin.

Lees verder...

Top 5 toeristische attracties Dublin

Dublin heeft meer te bieden dan alleen maar regen! Mijn zus, die anderhalf jaar in Dublin heeft gewoond schreef een serie van 3 over uitgaan in Dublin, de toeristische attracties en wat te doen buiten Dublin. Vandaag het tweede artikel in de serie over Dublin over de toeristische attracties.

Lees verder...

Top 5 restaurants Dublin

Dublin heeft toeristen meer te bieden dan alleen maar regen! Mijn zus heeft anderhalf jaar in de Ierse hoofdstad gewoond en ik heb haar gevraagd dé hotspots van de stad uit te lichten en dat doet zij in een serie van 3. Vandaag de eerste over eten en drinken in de Ierse hoofdstad. 

Lees verder...

Ierland: taxi’s voor je bagage

Kijk, dat is pas handig: een taxiservice voor je bagage. In Ierland hoef je niet langer met een zware backpack over wandel- en fietspaden te zeulen, maar kun gebruik maken van de diensten van BagCab. Voor slechts € 5,- vervoert deze taxi je bagage naar één van de 13 punten in West-Ierland. Plaatsen die o.a.

Lees verder...

Ierland is wandelparadijs van Europa

Mensen die houden van wandelen kunnen hun hart ophalen aan Ierland. Om hun beter te informeren zijn er een paar nieuwe brochures bijgekomen. ‘Walk this way…’,  ‘Looped Walks in Ireland’ en ‘Walk Northern Ireland’ kunnen nu alvast worden aangevraagd bij Ierland Toerisme.

Lees verder...

Stedentrip Dublin

Een stedentrip naar Ierland is zo gepiept. Vanaf Eindhoven v lieg je met Ryanair heel goedkoop naar Dublin. Een andere optie is vliegen met Aerlingus. vanaf Brussel. Vandaar dat dit best een populaire bestemming is van Nederlanders. Maar wat valt er eigenlijk allemaal te doen en wat zijn de tips?

Lees verder...