Rubriek: TV & Radio

Reizen en vakanties op Radio en TV

Floortje Dessing krijgt bij DWDD BVN Trofee

Floortje Dessing heeft zojuist in het televisieprogramma De Wereld Draait Door de BVN Trofee gekregen voor haar televisieprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’.  BVN is de publieke zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, en het zijn dan ook de kijkers die Floortjes programma hebben gekozen als winnaar van de BVN Trofee.

Lees verder...

Floortje Dessing onzeker over leven na dit contract

In Waar is de Mol? sprak Floortje Dessing afgelopen week openhartig over wat haar bezighoudt. Zo vertelt ze over waar haar reisdrift vandaan komt: ‘Als jong meisje was ik altijd al op zoek naar avontuur. Had ik me ingeschreven voor een kamp voor topmuzikanten in Engeland. Kwam ik daar, tussen allemaal super muzikale kinderen. Hoe

Lees verder...

Waar is de Mol? met Floortje Dessing

Waar neem je de vrouw die overal al geweest is mee naartoe? Morgen is de aflevering van Waar is de Mol? waarin Johnny de Mol Floortje Dessing meeneemt op reis. En inderdaad, waar neem je haar nou mee naartoe? Naar het Burning Man Festival in Nevada natuurlijk! Floortje Dessing wilde altijd al eens naar dit

Lees verder...

Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!

Floortje Dessing is gevraagd voor een nieuw reisprogramma van BNN waar ze ja tegen heeft gezegd. Zij zal de enige zijn die het programma presenteert en daarvoor blijft ze langere tijd in het buitenland. Zij zal zelf haar bestemmingen gaan kiezen. Dit liet zij weten aan het Algemeen Dagblad.

Lees verder...

Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing

Na bijna een halfjaar in de lappenmand te hebben gezeten gaat BNN-presentatrice Floortje Dessing in januari voor het eerst weer voor 3 op Reis een reis maken. De reis zal naar Zwitserland gaan. Het ruige werk wordt nog even achterwege gelaten, volgens Floortje wordt het een reis vol kuuroorden en relaxen.

Lees verder...

Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam

Floortje Dessings linkernier functioneert nog steeds niet naar behoren. Dit liet Floortje zelf weten op Twitter vandaag. De bekende 3 op reis-presentatrice werd in oktober geopereerd aan haar nier. Bij een onderzoek naar de knokkelkoorts die zij in Azië opliep werd een nierprobleem geconstateerd waar zij later aan geholpen werd. Haar linkernier werkt echter nog

Lees verder...

Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running

Het lijkt er op dat Floortje Dessing voorlopig nog niet op reis zal gaan. Vorige week werd de presentatrice van 3 op reis geopereerd aan haar nieren. Nu is Floortje opnieuw opgenomen in het ziekenhuis na complicaties naar aanleiding van de operatie van vorige week.

Lees verder...

Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië

Professioneel wereldreiziger of niet, vroeg of laat moest het er eens van komen dat Floortje Dessing een tropische ziekte op zou lopen tijdens een van haar reizen. Via Twitter liet de presentatrice van 3 op reis weten haar reis door Azië af te hebben moeten breken vanwege een besmetting met Dengue (ook wel knokkelkoorts genoemd). 

Lees verder...

Floortje Dessing van Beijing naar Australië

Deze zomer zit je voor 3 Op Reis Summertime, waarbij o.a. Geraldine Kemper je meeneemt naar de bekende bestemmingen, maar daar de verrassende, onbekende delen van de stad laat zien. Na de zomer komt er weer een nieuw seizoen 3 Op Reis. Voor deze serie van 3 Op Reis zijn al heel wat voorbereidingen getroffen.

Lees verder...

Reisprogramma: Reisadvies Negatief op Nederland 3

Landen waar de gemiddelde toerist niet aan denkt als hij/zij een reis gaat boeken worden in het KRO-programma Reisadvies Negatief belicht door Sander de Kramer. Sinds vorige week is het tweede seizoen van dit programma vier zondagen lang op Nederland 3 te zien. Ik zou zeggen: Lang leve Uitzending Gemist, want jammer genoeg heb ik

Lees verder...

Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night

Vandaag kun je tijdens de derde editie van Haarlem Shopping Night het nieuwste boek van Floortje Dessing, ‘de Groene Garde’, laten signeren. Het is het eerste fairtrade kookboek van Floortje Dessings hand. Ook haar eerder verschenen boek ‘365 dagen onderweg‘ kan je deze avond laten signeren.

Lees verder...

Floortje Dessing na 3 maand op bestemming

Vanavond in 3 op reis komt er een einde aan de reis van Floortje Dessing waar zij maar liefst 3 maanden over deed. Van de Dam in Amsterdam met de auto naar Beijing naar het Plein van de Hemelse Vrede.

Lees verder...

3 op Reis zoekt onbekende hotspots

Het razend populaire reisprogramma 3 op Reis komt met een nieuw concept: 3 op reis Summertime.  In dit nieuwe programma reizen Geraldine Kemper (nieuw bij 3 op reis) en Dennis Storm naar populaire vakantiebestemmingen, onderzoeken daar wat de bestemming zo populair maakt maar zoeken voornamelijk de onbekende hotspots op.

Lees verder...