Mijn eerste persreis!

Behalve dat ik het ontzettend leuk vind om elke dag op zoek te gaan naar de leukste en nieuwstje reisnieuwtjes, heeft het bloggen voor Travel.blog.nl nog meer voordelen. Zo ga ik in het aankomende pinksterweekend voor het eerst in mijn leven mee met een persreis! Wie had dat anderhalve maand geleden gedacht toen ik begon met bloggen. Ik in ieder geval niet.

Vliegreis

De bestemming is ook zeker niet een van de minsten: La Coruña in Spanje! Behalve een overstap op het vliegveld in Madrid ben ik nog nooit in Spanje geweest, dus het is voor mij allemaal nieuw. Vrijdagochtend (vroeg!) vertrekken we met Vueling vanaf Schiphol naar Barcelona, waar we een korte overstap zullen hebben en vanaf daar door zullen vliegen naar La Coruña. Deze stad ligt aan de noordkust van Spanje.

Sightseeing

Het doel van deze trip is simpel. Kijken wat deze stad allemaal te bieden heeft. Er is een klein programma, maar ook een hoop tijd om zelf in te delen. Deze tijd zal ik zeker gaan benutten om (veel!) foto’s te maken van de stad. Ik hoop dat ik komend weekend wat toegang kan krijgen tot internet, dan zal ik gedurende het weekend meteen Travel.blog.nl updaten. Mocht het niet mogelijk blijken te zijn, houden jullie uiteraard een aantal leuke plaatjes van mij tegoed!

 

 

Lees ook:La Coruña; ideaal voor stedentrip
Lees ook:Stijging aantal toeristen naar Spanje 2012
Lees ook:Man neemt mes mee in vliegtuig
Lees ook:Pinspiration: Spanje
Lees ook:Nieuwe buslijn van Groningen naar Berlijn

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mijn eerste persreis!

  1. Pingback: Alvast 1 foto uit La Coruna | Travel