Florida wint aan populariteit

Bij Nederlanders winnen verre bestemmingen aan populariteit. Uit cijfers van Hotels.com blijkt dat Florida als snelste stijger te boek staat. Ook naar hotels op Aruba en Bora Bora wordt steeds meer gezocht.

Ten opzichte van vorig jaar wordt er drie keer zo vaak gezocht naar hotels in Florida zoals in Palm Beach en Kissimmee. Daarmee is Florida de snelste stijger.

Ook Egypte wordt, na een moeizaam jaar, weer vaker opgezocht op internet. In Europa zijn de Algarve en Cascais de grootste stijgers.

Lees ook:Ambergris Caye mooiste eiland ter wereld
Lees ook:Top 5 mooiste stranden wereldwijd
Lees ook:Toerisme in Egypte bijna op oude peil
Lees ook:Griekenland populairste vliegbestemming
Lees ook:Last minute vliegtickets naar Orlando Florida vanaf € 449

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Florida wint aan populariteit

  1. John

    De Verenigde Staten blijft m’n favoriete vakantieland, en Florida is een regelrechte prachtstaat! Deze zomer ga ik voor het eerst in jaren eindelijk weer terug naar de States. Helaas sta ik er financieel niet erg goed voor om meerdere staten te bezoeken. Ik zal echter wel wat geld besparen door mijn auto goedkoop te parkeren bij Schiphol. Ik raad mensen aan om ook gebruik te maken van http://www.parkerenluchthavenschiphol.nl

      /  
  2. Caroline

    Grappig wij zien juist veel meer vraag naar Los Angeles dan naar Florida Komt waarschijnlijk omdat ook Arkefly is gaan vliegen en de vliegticket prijzen daardoor nu echt veel gunstiger zijn.

      /  

Comments are closed.