Grootste ergernis op reis de buren

Ergernissen tijdens een reis vind ik persoonlijk een verspilling van mijn welverdiende vakantietijd, maar ook ik ontkom er soms niet aan. Dat kind in het tentje naast je dat maar niet ophoudt met krijsen, ellenlange rijen bij de douches, geen plaats meer op het strand voor je handdoek of wat ik nog het ergste vind; souvenirverkopers die je maar niet met rust willen laten.

Buren

Het World Ticket Centre onderzocht de grootste ergernissen tijdens een vakantie. Onder 500 mensen werd onderzocht waar zij zich het meest aan irriteren. Met stip op nummer 1 staat: De buren! Of het nou in een hotel is of op een camping, mensen ergeren zich het meest aan de mensen die het dichtst bij hun in de buurt zijn.

Overige irritaties

De overige irritaties zijn in volgorde van meest genoemd: ‘ligbedjes die vroegtijdig ingepikt worden’ (17%), ‘te weinig variatie in het eten’ (12%), ‘harde bedden’ (10%), ‘Vroeg uitchecken’ (8%)’, ‘mensen die teveel eten opscheppen’ (6%), ‘voordringen bij het lopend buffet’ (5%), en overige irritaties (6%).

 

 

Lees ook:Meest irritant: schoppen tegen de vliegtuigstoel
Lees ook:Met vingers knippen grootste ergernis cabinepersoneel
Lees ook:23,6% van de Nederlanders ergert zich aan medereizigers
Lees ook:Shoppen en mensen kijken geliefde bezigheden op luchthavens
Lees ook:Top 8 van ergernissen in het vliegtuig

Geen reacties // Reageer