Pick & Mix: stel je eigen Lonely Planet samen voor jouw reis!

Ik ga op reis en neem mee…. de Lonely Planet! Een must voor elke bacjpacker.  Maar wat als je meerdere landen gaat bezoeken? Drie van die dikke pillen in je rugzak is niet handig. Lonely Planet heeft dan ook talloze mails van reizigers ontvangen met de vraag of ze daar niet iets aan kunnen doen. De oplossing is, al in het nu nog in een Trial versie: Pick & Mix.

Op Lonelyplanet.com kun je je eigen op maat gemaakte Lonely Planet samenstellen aan de hand van jouw reisroute.

Het werkt heel simpel. Je kunt delen van de bestaande Lonely Planets downloaden (tegen betaling uiteraard) en deze zelf uitprinten. Wat je niet nodig hebt, hoef je dus ook niet mee te sjouwen. Maar je kunt wel gemakkelijk verschillende hoofdstukken uit verschillende boeken halen, waardoor je je op maat gemaakte Lonely Planet zelf samenstelt. Het is nu nog alleen beschikbaar voor Zuid Amerika, Midden Amerika en de Caribbean maar Lonely Planet hoopt zo snel mogelijk de andere werelddelen ook online te zetten.  

De kosten van het downloaden variëren per hoofdstuk. Je betaalt ongeveer € 1,50 tot € 4,50 per hoofdstuk dat je download. Maar het eerste hoofdstuk van elk land (Planning) is gratis te downloaden.

Lees ook:Lonely Planet schrijver verzint reisboek bij elkaar
Lees ook:Aanrader: Top 10 landen om te bezoeken in 2013
Lees ook:België in top 10 Lonely Planet’s topbestemmingen voor 2014
Lees ook:The Lonely Planet Story
Lees ook:The Not So Lonely Planet

Geen reacties // Reageer