Verkiezing Mooiste Hotelkamer van Nederland van start

Wat is nou de mooiste hotelkamer van Nederland? 41 genomineerde hotelkamers, een aantal bijzondere themakamers en suites dingen mee naar de titel Mooiste Hotelkamer van 2012. En er kan gestemd worden!

Win een verblijf in het winnende hotel

Dit jaar strijden er dertien vijfsterrenhotels met hun mooiste kamer om de titel, maar er kan tevens gestemd worden op bijzondere themakamers en prachtige suites. Ook een vliegtuig dat als een suite voor twee personen is ingericht, behoort net als vorig jaar tot de genomineerde hotelkamers. Onder de stemmers op www.demooistehotelkamer.nl wordt een iPhone 5 en een verblijf in het winnende hotel verloot.

Stichting Heppie

Een beetje verkiezing is natuurlijk niet een verkiezing zonder dat er een goed doel aan de verkiezing gekoppeld wordt. Voor de stichting Heppie wordt er tijdens de feestelijke uitreiking van de prijs een arrangement in de winnende hotelkamer geveild. Heppie is een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die net even wat meer aandacht nodig verdienen.

Wie won er in 2011?

De verkiezing van de Mooiste Hotelkamer van Nederland werd in 2010 in het leven geroepen door Hotelkamerveiling.nl. Vorig jaar kwam suite 211 in Sandton Hotel Pillows in Zwolle als winnaar uit de bus, gevolgd door de Vliegtuigsuite in Teuge en de Magnolia Suite van Librije’s Hotel in Zwolle. De veiling bracht 2.775 euro op voor Stichting Heppie.

Kijk voor meer informatie en om je stem uit de brengen op demooistehotelkamer.nl  en hotelkamerveiling.nl.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Bied mee vanaf 1 euro op een overnachting in een vijfsterrenhotel
Lees ook:Hotels in de race voor titel ‘Het Schoonste Hotel van Nederland’
Lees ook:Duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Hotelkamerveiling.nl heeft 1 miljoen overnachtingen geveild
Lees ook:Bieden op een hotelkamer

Geen reacties // Reageer