Wat een schijthotel; overnachten in een dikke darm!

Bron: www.verbekefoundation.com

Slapen in een anus? Een romantisch weekendje weg in een dikke darm? Wie denkt dat ik nu uit m’n nek klets heeft het mis. In België (waar anders?) is het mogelijk om te overnachten in een sculptuur van een dikke darm met anus met de naam CasAnus. Knus!

12 hectare vol kunst

Op het terrein van Verbeke Foundation staat een gigantische uitvergroting van het menselijke spijsverteringsstelsel waarin een exclusieve overnachtingsplaats is gecreëerd. Het terrein beslaat 12 hectare vol met kunst en cultuur. Het spijsverteringsstelsel waarin je kunt overnachten is een van de vele kunstwerken.

Binnenkant dikke darm knus vertoeven

Ondanks dat de buitenkant van de enorme dikke darm er enigszins onsmakelijk uitziet, is het toch prima vertoeven in de binnenkant. Voor 120 euro slaap je in de dikke darm met een aparte slaapkamer, zitkamer en een toilet.

Bron: www.verbekefoundation.com

Campingflat

Ook leuk; op het terrein van de Verbeke Foundation kan je ook overnachten in de ‘Campingflat’, een ijzeren constructie waarin de tentjes op elkaar gestapeld lijken. Voor 35 euro per nacht heb je voor twee personen een overnachting in de flat inclusief ontbijt! Wel handig om te weten is dat als je in de bovenste tent slaapt je een flink stuk naar beneden moet voordat je je behoefte kunt doen ‘s nachts!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Bied mee vanaf 1 euro op een overnachting in een vijfsterrenhotel
Lees ook:Overnachten in een hotel gemaakt van zand
Lees ook:Efteling krijgt vakantiepark
Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Vakantieveilingen veilt arrangementen voor Make a Wish

Geen reacties // Reageer