Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!

Met slecht weer kan kamperen op de Veluwe al uitlopen op een waar drama, maar voor sommige kampeerders kan het nooit wild, koud en nat genoeg. Voor de echte diehard-kampeerders heb ik een leuke uitdaging gevonden, kamperen in een van de mooiste omgevingen ter wereld; sla die haringen eens in het ijs op Antarctica!

Kamperen op Antarctica

Bij BBI Travel kun je nu een Antarctica-expeditie boeken waarbij je een nacht zult overnachten in een tentje op Antarctica. Het arrangement is te boeken aan boord van de MS Fram. Twee leden van het expeditieteam begeleiden het overnachtingsavontuur. Materiaal en kleding is aan boord aanwezig. BBI Travel biedt onder meer in januari, februari, november en december 2013 trips naar Antarctica aan.

Jubileumaanbiedingen

De reizen worden aangeboden vanwege een aantal jubilea. Niet alleen rederij Hurtigruten viert feest in 2013, ook voor BBI Travel is het een dubbel feestelijk jaar. De reisorganisatie viert dan, naast het 50-jarig jubileum voor Ierland, tevens het 45-jarig jubileum als Noorwegen-specialist. Het vakantieprogramma van BBI Travel omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland en Canada.

Kijk voor meer informatie over de reizen op demooistezeereis.nl 

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vandaag St. Patricks Day
Lees ook:Toeristenstop Antarctica
Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Antarctica te bewonderen op Street View
Lees ook:Finland ultieme bestemming om beren te spotten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!

  1. Dennis

    Er is geen tocht naar Antarctica die via de Noorse kusten gaat… Noorwegen ligt toch echt op een het noordelijk halfrond.

      /  
    1. Johanna Gercama Auteur

      Ai, inderdaad een foutje gemaakt! Ik heb het aangepast! Bedankt voor het melden!

        /  

Comments are closed.