Glamping blijft hot in 2013

Ivan Lian / Foter / CC BY-NC-ND

Glamping is hot! Wie inmiddels al op de Vakantiebeurs geweest is zal het vast hebben gezien: Luxe kamperen blijft de komende tijden een trend op vakantiegebied. Wel midden in de natuur staan, niet met een rol wc-papier onder je arm naar de wc. Wel wakker worden van de vogeltjes die fluiten, niet midden in de nacht een lek luchtbed hebben maar slapen in een lekker bed. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boer zoekt vrouw

Herinner je je Boer zoekt Vrouw-Willem nog met zijn Klaas? Zij gingen naar het Zwitserse Graubünden, waar zij overnachtten in een Pod. Deze glamping-tenten zijn niet alleen zomers een prachtig onderkomen, maar ook zeker in de sneeuw is het een heerlijke romantische plek om de nacht door te brengen.

 

Luxe stacaravan van de toekomst
Vroeger vaak met je opa en oma naar hun camping met stacaravan geweest? Vacanceselect.nl presenteerde op de Vakantiebeurs de stacaravan van de toekomst. Comfortabele bedden, luxe douchecabines en een kooktoestel waar je U tegen zegt. ‘De Clever’ combineert een stacaravan met een soort canvas voortent op het terras van de caravan. De Clever combineert de luxe van een hotel met het gezellige van een camping. De Clevers zijn te vinden op acht campings in Italië, Kroatië en langs de Adriatische kust.

Safaritent op Ameland
Glamping kan ook gewoon in Nederland. Op camping Boomhiemke in de duinen van Ameland zijn comfortabele safaritenten te huur voorzien van alle luxe. ‘s Ochtends een senseokoffie, je etenswaren bewaren in koelkast met vriesvak en lekker ontspannen op de luxe loungeset.

Magazine
Voor wie eerst nog maar eens zien wil of dat Glamping wel wat voor hem of haar is, heeft de ANWB het magazine Glamping op de markt gebracht. De derde editie ligt nu in de winkel voor maar 3,95. Kijk ook op glampingmagazine.nl

Zou jij wel eens luxe willen kamperen of kook je liever op een tweepits gastoestelletje? 

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Boer Willem wordt reisleider!
Lees ook:Glamping Magazine krijgt online toevoeging
Lees ook:IGlamping 2 online
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Ameland
Lees ook:Gratis kamperen bij boer op moederdag

Geen reacties // Reageer