Qatar Airways breidt vluchten in Azië uit

qatarairwaysQatar Airways is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De luchtvaartmaatschappij uit het kleine oliestaatje gaat binnenkort dagelijks vliegen op Jakarta en Bali (met een tussenstop in Singapore). Het aantal vluchten op Kuala Lumpur is uitgebreid tot 11 per week. Ook staan Tokio, Bagalore (India) en Sydney op de planning om aan te gaan vliegen. Qatar Airways vliegt 4x in de week vanaf Amsterdam naar Doha in Qatar. Vanuit Doha heb je prima doorverbindingen naar meer dan 90 bestemmingen over de hele wereld.

 

Qatar Airways is in Nederland nog een onbekende luchtvaartmaatschappij. Toch staat deze maatschappij wereldwijd goed bekend vanwege de kwaliteit. De Economy Class van Qatar Airways is onlangs verkozen tot ‘Beste Economy Class ter wereld’. De toestellen zijn gemiddeld 3 jaar oud en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Qatar Airways wil de komende jaren de vloot flink uitbreiden en gaat vanaf 2012 ook de nieuwe Airbus A380 in gebruik nemen.

Lees ook:Piloot overlijdt tijdens vlucht
Lees ook:Pet Airways: luchtvaartmaatschappij voor dieren (video)
Lees ook:Malaysia Airlines introduceert kind-vrije zone
Lees ook:Iraqi Airways vliegt weer op Europa
Lees ook:Uitverkoop bij BMI met de better for business sale

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Qatar Airways breidt vluchten in Azië uit

  1. Jeanne

    Prima maatschappij. Alleen jammer dat de overstaptijden in Doha erg lang zijn. Doorvliegen naar Kathmandu bijv. is altijd minimaal 6 uur wachten.
    Ze vliegen vanuit Amsterdam niet rechtstreeks naar Doha. Maken een korte overstop in Duitsland.

      /  

Comments are closed.