Vrouw zit tijdens vlucht naast dode man

Een vliegreis van Afrika naar Amsterdam duurt lang, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Maar voor een Zweedse vrouw heeft de reis van Tanzania naar Amsterdam gevoelsmatig wel heel lang geduurd, zij moest namelijk naast een dode man zitten in het vliegtuig. De man voelde zich bij het opstijgen al niet goed en ondanks pogingen om de man te reanimeren is hij later overleden.

Lichaam

Het lichaam van de 30-jarige dode man werd over drie stoelen gelegd en bedekt met een wit laken. Al die tijd moest de Zweedse radiomaakster naast deze drie stoelen zitten. Bij thuiskomst heeft de Zweedse geprobeerd haar geld voor het ticket terug te krijgen. Deze strijd duurde een paar maanden, de luchtvaartmaatschappij heeft nu toegegeven en heeft de helft van het ticket (713 dollar) terugbetaald.

Heb jij wel eens in een vliegtuig gezeten waar iemand overleed tijdens de vlucht? Of een vlucht meegemaakt waarbij men nog net iemand kon redden?

Lees ook:Binnenkort achteruit vliegen
Lees ook:Extra betalen om naast je kind te mogen zitten
Lees ook:Regisseur Kevin Smith uit vliegtuig gezet omdat hij te dik is
Lees ook:Business-class in A380 zo slecht nog niet
Lees ook:Lijk vliegt eerste klas

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw zit tijdens vlucht naast dode man

  1. Frank bikker

    Belachelijk dat die vrouw haar geld terugvraagt. Ik ben echt geen man die altijd voor het bedrijfsleven is, maar hier zit geen enkel bedrijf op te wachten. Ik kan wel begrijpen dat het voor deze vrouw een zeer traumatische ervaring is geweest en dat een bedrijf haar hierin laat begeleiden om dit te verwerken.

      /  

Comments are closed.