Spaanse lowcost airline Clickair start lijndienst Amsterdam – Barcelona

Clickair, de vorig jaar opgerichte low cost carrier van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia, opent per 1 maart zijn nieuwe lijndienst tussen Barcelona en Amsterdam. Daarmee is Clickair de derde lowcost maatschappij die van Amsterdam naar Barcelona vliegt. Transavia en Vueling vliegen dit traject al langer.

De nieuwe airline gaat per 1 maart twee keer per dag van Amsterdam naar Barcelona vliegen. Het dagelijks vluchtschema is als volgt:

Amsterdam – Barcelona:
Vertrek 09.50 en 21.50 u, aankomst 11.55 en 23.55 u

Barcelona – Amsterdam:
Vertrek 07.00 en 19.00 u, aankomst 09.35 en 21.15 u

Lees ook:Vueling start lowcost vlucht Amsterdam – Parijs
Lees ook:Vueling daagt je uit een naam voor een vliegtuig te bedenken
Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Vliegen met Vueling Airlines
Lees ook:Wereldwijd alle lowcost tarieven op één website

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Spaanse lowcost airline Clickair start lijndienst Amsterdam – Barcelona

  1. Ferran

    Low cost betekent toch lage prijzen? Retourje Amsterdam-Madrid voor slechts € 210 … bijna even duur als moedermaatschappij Iberia. Zeker niet goedkoop te noemen. Dan beter Vueling.

      /  
  2. Mickey

    Ferran,

    Kan wel kloppen dat het net zo duur is als bij iberia aangezien Clickair nog helemaal niet heeft aangekondigd om vanaf Madrid naar Amsterdam te gaan vliegen en het dus een Iberia vlucht betreft…
    Als je op de site gaat kijken (www.clickair.com) dan zie je bij de dienstregeling dat ze tot op heden vluchten aanbieden vanaf Sevilla en Barcelona naar Amsterdam.

    Gr. Mickey

      /  
  3. Ruud

    En hiermee vervallen wel de Iberia vluchten vanaf AMS naar BCN, en daarmee ook alle aansluitingen op de Spaanse binnenlandse vluchten.

      /  
  4. kimberly

    vorlopig voldoet deze maatschappij niet aan de eisen.
    vandaag 01-07-07om 09.40 zou mijn dochter vliegen om 15.30 uur zaten ze nog steeds op schiphol, zonder enige tegemoetkoming van een lunch,bij navraag kreeg ze het antwoord dat er voor low budgets geen enige maaltijd vergoed werd.schandalig,als je het in guldens omrekend ben je altijd nog f 400,- kwijt en dat is voor jongeren een hoop geld.dit noem ik het uitbuiten van jongeren.
    hierbij werd ook verteld dat de maatschappij geen verantwoording neemt voor het te laat of helemaal geen vlucht doorgang.heden om 15.30 is nu de vlucht helemaal geanuleerd en wat nu? wordt vervolgd!

      /  
  5. John Streefland

    Wat was nu de oorzaak en hoe is het nu afgelopen.
    Ik vlieg ook met deze mij later deze week.

    gr. John.

      /  
  6. Rene Preenen

    Pas op met Clickair. Ik wilde wijziging doorvoeren in vluchtreservering, maar website bood nog niet de vluchten aan die ik wilde boeken (te ver in toekomst). Hierom heb ik e-mails gestuurd. Totaal geen reactie gekregen. Op aanraden van Call Center e-mail gestuurd naar bepaald e-mail adres van Clickair. Helaas helaas, nog steeds totaal geen reactie. Kortom: no service.

      /  
  7. k nelles

    in het verleden vlogen wij altijd iberia amsterdam-barcelona/ barcelona-ibiza gaat clickair deze route overnemen, hopelijk wel !!!!!!!!!!!!!!

      /  

Comments are closed.