Twee kinderen verwisseld door luchtvaartmaatschappij

Twee kinderen zijn onlangs verwisseld door luchtvaartmaatschappij Northwest Airlines. De een kwam terecht in Florida in plaats van Oklahoma. De ander kwam er bij het boarden achter dat hij de verkeerde kant op dreigde te vliegen.

Het meisje dat wel de verkeerde kant op was gevlogen, werd opgevangen door de oma van het jongetje dat eigenlijk in Florida aan had moeten komen.

Hoe de verwisseling plaats heeft kunnen vinden, is onbekend. Behalve dat het een jongetje en een meisje is, verschillen ze ook nog 'ns twee jaar in leeftijd (9 en 11) en wat helemaal op zou moeten vallen; het meisje heeft een bruine huidskleur terwijl de jongen blank is…

bron: Gadling 

Lees ook:Lichaam Nederlandse jongen gevonden in Noorse rivier
Lees ook:17-jarige jongen in Turkse gevangenis door sex met 13 jarig meisje
Lees ook:Nederlands jongetje sterft bij botsing op skipiste
Lees ook:Jongen voert dierentuinreptielen aan krokodil
Lees ook:Hond jaagt op kind jagende Poema weg

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Twee kinderen verwisseld door luchtvaartmaatschappij

  1. Daar komt t kleurtje weer om de hoek kijken

    Volgens mij is het al overduidelijk dat wat het verschil tussen een jongen en een meisje is. Als het 2 blanke kinderen waren geweest, zou het dan omschreven worden dat de jongen blank was en het meisje lichterblank??
    Het is gewoon een stommiteit van de airline, ook omdat NorthWest Airlines de hoogste vergrijzing kent binnen de luchtvaart. De meest zitten tegen hun pensioen aan…. Nu maar oppassen dat de piloot niet naar noordpool vliegt ipv de zuidpool(is daar donkerder;-))..

      /  
  2. Marco

    Er was in ieder geval geen sprake van rassen discriminatie……….. (ja ik weet het: het kan ook zijn dat de ene door een …et cetera)

      /  

Comments are closed.