Salt Magazine genomineerd voor MSN klimaatstrijd

In het kader van 7/7/7 Live Earth organiseert MSN een klimaatstrijd voor bedrijven en goede doelen instellingen. MSN zal volgende week zaterdag Live Earth live uitzendingen op internet. De genomineerden voor de klimaatstrijd zijn allen bedrijven waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het actieve en avontuurlijke reismagazine Salt is één van de vijf genomineerden. Een duurzame manier van reizen loopt als een groene draad door het magazine.  

Op de speciale MSN Live Earth site kun jij je stem uitbrengen op het bedrijf wat volgens jou het meeste doet om het klimaatprobleem aan te pakken.   

Salt Magazine is voor iedereen met een actieve, avontuurlijke, gezonde en duurzame lifestyle. Explore en Get closer! Salt wil inspireren om dichter bij jezelf, je passies, je dromen en de natuur te komen. Een actieve en avontuurlijke instelling is synoniem aan reizen. In elke uitgave van Salt vind je dan ook reportages over de mooiste reisbestemmingen, de laatste trends, de avontuurlijkste wereldroutes en reisverrassingen. Salt magazine wordt o.a. gemaakt in samenwerking met Floortje Dessing, een betere inspiratiebron kun je je niet wensen!

Een jaarabonnement op Salt kost je slechts € 9.95.

 

Lees ook:Waar gaat Floortje Dessing graag naartoe?
Lees ook:Glamping Magazine krijgt online toevoeging
Lees ook:Luchthaven Schiphol krijgt eigen glossy
Lees ook:Vakantie Top 10; de mooiste plekken ter wereld
Lees ook:Top 100 reisbestemmingen van REIZEN Magazine aangevoerd door Andalusië

Geen reacties // Reageer