Luidruchtige peuter uit vliegtuig gezet

Een jonge moeder en haar 19 maanden oude zoontje zijn uit een vliegtuig van Continental Airlines gezet omdat de peuter te luidruchtig was, zo melden Amerikaanse televisiezenders.

De peuter zat op de schoot van mama, tuurde door het venster, wuifde naar een ander vertrekkensklaar vliegtuig en riep het toe "Dag vliegtuig". Dat laatste was er voor de stewardess van de Continentalvlucht te veel. Nadat zij de vrouw had gemaand, haar kind stil te houden, wat niet werd nagevolgd, stelde de stewardess voor de "luidruchtige" kleuter een middeltje tegen allergieën toe te dienen waarvan de gebruiker moe en slaperig wordt.

De moeder weigerde pertinent deze medische ingreep, waarop de stewardess naar de piloot ging om zich te beklagen over een "passagier die haar had bedreigd". De piloot stuurde het vliegtuig naar de instapgate, waar moeder en zoon dwingend verzocht werden, het toestel te verlaten. Ook nu deed het de stewardess terroriserend jongetje weer moeilijk: hij was intussen namelijk gewoon in slaap gevallen.

bron: HLN 

Lees ook:Dronken passagier valt piloot KLM aan
Lees ook:Passagier zet vliegtuig aan de grond na overlijden piloot
Lees ook:Meisje uit vliegtuig gezet omdat ze teveel hoest
Lees ook:Vlucht geannuleerd vanwege agressieve piloot
Lees ook:Reuzenpanda geboren in Amerikaanse dierentuin

Geen reacties // Reageer