Turkse luchtvaartmaatschappij Fly Air onder verscherpt toezicht

Na de reeks aan incidenten met Turkse luchtvaartmaatschapijen de afgelopen jaren, vliegen Nederlanders niet graag meet met Turkse maatschappijen. Bij de Nederlandse reiziger hoef je niet meer aan te komen met een vliegticket met Onur Air, de bekendste Turkse luchtvaartmaatschappij. Vandaag werd bekend dat een andere Turkse maatschappij, Fly Air, onder verscherpt toezicht is geplaatst. Fly Air zou veiligheidsregels niet goed naleven, zoals het bijtanken van vliegtuigen met passagiers aan boord.

Het is niet het eerste incident met Fly Air. Zij stonden al eerder onder verscherpt toezicht. De in opspraak geraakte maatschappij Onur Air heeft overigens de zaakjes momenteel wel goed op orde, aldus de inspectie van Verkeer en Waterstaat.   

Lees ook:Opnieuw incident met Australisch vliegtuig
Lees ook:Toeristen haken af na crash Turkish Airlines Schiphol
Lees ook:Passagiers Transavia onder bewaking vastgezet in Antalya
Lees ook:Zwarte lijst luchtvaartmaatschappijen uitgebreid
Lees ook:Bom-incident op Heathrow airport in Londen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Turkse luchtvaartmaatschappij Fly Air onder verscherpt toezicht

  1. Ne§e

    Turkse airline of geen Turke airlines, ze zouden wat meer strengere controles mogen uitvoeren op al die vluchten, tenslote uw leven hangt er vanaf hé !!! Een collega van mij haar dochters zijn stewardese, 1 ervan binnenkort de 2de is gewoon gestopt omdat ze ziet dat het niet meer zo veilig vliegen is …

      /  

Comments are closed.