Best budget tip: (kite) surfvakantie Hooked Cabarete, Dominicaanse Republiek

Bij de Dominicanse Republiek denk je aan grote all-inclusive resort vol met volgevreten toeristen die niet verder komen dan het zwembad. Niks voor jonge mensen dus die het leuk vinden om dingen te ondernemen, nieuwe mensen te leren kennen, uit te gaan en wellicht een mooie sport te beoefenen.

Cabarete in de Dominicaanse Republiek is de spot voor jonge reizigers die willen genieten van van een relaxte strandvakantie op mooie stranden, een leuk uitgaansleven en een prachtig achterland. Maar Cabarete is ook populair bij (kite)surfers uit de hele wereld. Hier vind je prachtige kitespots en een perfecte wind! Ook Golfsurfers kunnen zich uitleven op de metershoge golven van de Atlantische Oceaan. Duikliefhebbers gaan naar het nabijgelegen Susua om de onderwaterwereld van de Dominicaanse Republiek te verkennen.

Reizigers uit Nederland verblijven meestal in de appartementen van Hooked Cabarete. Hooked wordt gerund door een Nederlands stel. De appartementen zijn eenvoudig, maar netjes verzorgd en vooral helemaal niet duur. Hooked Cabarete is met name bij jonge reizigers tussen de 20 en 40 jaar populair.

Ik ga in maart een bezoekje brengen aan Cabarete om eens te ontdekken. Wanneer ik terug ben volgt hier natuurlijk een uitgebreid verslag.

Een reis naar Cabarete inclusief vliegreis boek je al vanaf € 899

Lees ook:Terug van vakantie bij Hooked Cabarete – Dominicaanse Republiek
Lees ook:Indrukwekkende plaatsen tijdens reis
Lees ook:Niet onveilig gevoeld in Dominicaanse Republiek
Lees ook:Aanrader: Top 10 landen om te bezoeken in 2013
Lees ook:Luchthaven Haïti de komende 48 uur gesloten wegens overbelasting

Geen reacties // Reageer