Chris Zegers stopt met RTL Travel, einde van het reisprogramma?

Het gonste al een paar weken van de geruchten in medialand: "Chris Zegers stopt met RTL Travel". Vandaag bracht Evert Santegoeds het nieuws nog voorzichtig in zijn wekelijkse rubriek op Radio 538 bij Evers staat op: "Chris Zegers zou twijfelen aan zijn medewerking aan RTL Travel", maar het is aannemelijk dat er geen twijfel meer is. Chris stopt, RTL Travel stopt.  

Het programma heeft een probleem wanneer Chris Zegers stopt, aangezien Daphne waarschijnlijk weggaat, Renate zwanger is en Beau een nieuw programma krijgt. Het doek lijkt dan ook te vallen voor RTL Travel. Het reisprogramma is al lang niet meer wat het geweest is. Vorig jaar was het top 10 lijstjes programma (RTL Travel Hotlist) volgens Floortje Dessing al een mooie samenvatting van jarenlang mooie reis-tv maken. Zij stapte vervolgens over naar LLlink om daar het nieuwe reisprogramma 3 op Reis te gaan maken.

Vorig jaar was er ook al grote twijfel of RTL Travel op tv zou blijven. Maar RTL Kwam met een nieuw format: RTL Travel Adrenaline. Dit bleek ook min of meer een flop te zijn. Zelf keek ik er na een paar afleveringen gezien te hebben niet meer naar. Het nieuws dat Chris stopt komt niet als een verrassing. Ik hoorde het een paar weken geleden al, maar heb het hier niet gepubliceerd aangezien ik (in tegenstelling tot vorig jaar toen ik onthulde dat Floortje Dessing vertrok bij RTL) geen directe bron had.

Binnenkort zal de laatste aflevering van RTL Travel op televisie te zien zijn. Jammer, maar inmiddels zijn er veel betere reisprogramma's, zoals 3 op Reis en Weg met BNN. Weg met BNN zal overigens vanaf zondag 6 juli 21.30 uur weer wekelijks op Nederland 3 te zien zijn. 

lees ook: Chris Zegers weg bij RTL Travel, einde programma?

Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!
Lees ook:RTL Travel ook volgend seizoen op TV
Lees ook:Floortje Dessing stopt met RTL Travel
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Floortje Dessing na 3 maand op bestemming

Geen reacties // Reageer