Sky Europe aanbieding: 2 tickets voor de prijs van 1

Wie tussen nu en aanstaande zaterdag boekt bij Sky Europe, krijgt een kerstcadeautje: twee tickets voor de prijs van eentje. Als je al van plan was een bezoek te brengen aan Praag of Wenen, kan dus nu profiteren.

Deze actie geldt voor alle vluchten tussen 6 januari en 30 juni 2009. Naast de gelegenheid om een stedentrip in te plannen, kun je ook naar deze steden vliegen om een concert te bezoeken. Begin volgend jaar treden bijvoorbeeld in Wenen Tina Turner, Oasis, Pink en Metellica op. Meer info hoe je hiervoor kaarten kunt krijgen, vind je op de website van Sky Europe. Kijk hier voor meer info over de kerstactie.

Lees ook:Sky Europe aanbieding: 40.000 stoelen voor 40 euro all inclusive
Lees ook:Robbie Williams doet afsluiting wintersportseizoen Ischgl
Lees ook:Sky Europe heeft scherpe aanbiedingen!
Lees ook:Skyeurope houdt uitverkoop
Lees ook:Speciale Halloween actie bij SkyEurope Airlines

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sky Europe aanbieding: 2 tickets voor de prijs van 1

  1. e.jansen

    Europe sky belooft gouden bergen, maar……..
    Op 11 februari 2 tickets wenen voor 5 april a.s. geboekt en betaald. Valentine-offer dus 1 ticket gratis. 13 maar cancelling van vlucht door Europe Sky. Refund of free re-boeking aangeboden maar op onmogelijke tijden en geen gratis ticket. Zijn tel. niet te bereiken, alle medewerkers in gesprek van ‘s morgens vroeg tot diep in de nacht. Mailtjes voor refund worden niet beantwoord. Correspondentieadres nergens te vinden.

      /  

Comments are closed.