Goedkoop vliegen naar Spanje met Vueling

Met de zomer op komst, ben je vast al bezig met het boeken van een mogelijke vakantie. Spanje is altijd een populaire bestemming met tal van topsteden. Met Vueling kun je hier goedkoop en comfortabel heenvliegen.

Vueling vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks op Barcelona, Malaga, Sevilla en Valencia. De tickets zijn daarbij vaak goedkoper dan andere maatschappijen. Ook een aanrader voor degenen die niet teveel willen uitgeven!

De steden waar je heen kunt vliegen, hebben allemaal iets bijzonders. Barcelona is een van de populairste stedentrips onder de Nederlanders. Hier kun je heerlijk winkelen en uitgaan maar er je hebt er ook strand en vele musea. Malaga is ook een kuststad die alles te bieden heeft. Bovendien zit je dan heel zuidelijk waardoor je kunt rekenen op warm weer.

Sevilla ligt meer naar het centrum van het land en is de hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië. Sevilla is ook de stad met het grootste historische centrum van Europa mede door de heerschappij van de (islamitische) Moren, die vanaf de achtste tot de dertiende eeuw de baas waren en door de ontdekkingsreizigers die in de vijftiende eeuw hun goederen in de haven van de stad kwamen lossen. De heerschappij van verschillende godsdiensten is hier duidelijk terug te zien in de architectuur.

Tot slot is Valencia de up and coming stad van de vier. In het buitenland is deze al een populaire citytrip bestemming, bij ons begint dat besef nu op te komen. De afgelopen jaren heeft de stad miljoenen geinvesteerd om het allemaal aantrekkelijker te maken en dat is gelukt. Sla de kans om deze stad zelf te ontdekken dus niet over.

Kijk voor meer info over vluchten op www.vueling.com

Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Vliegen met Vueling Airlines
Lees ook:Voor drie tientjes naar Spanje, maar wees snel!
Lees ook:Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen
Lees ook:Vueling start lowcost vlucht Amsterdam – Parijs

Geen reacties // Reageer