Win: Exclusief shoppen in 7 wereldsteden

Shopaholic‘The second best job in the world’, zo wordt de volgende wedstrijd met een knipoog genoemd. Je kan namelijk kans maken om met 10.000 euro op zak een maand lang zeven wereldsteden leeg te shoppen ’

The second best’ omdat ‘the best job in the world’ eerder dit jaar al vergeven is: dit was de wedstrijd om een tropisch eiland te beheren, inclusief een riant salaris en een lekkere villa om in te verblijven. Maar wat je nu kan winnen, is natuurlijk ook wel heel erg lekker…

De website Letsbuyit.com is de verrukkelijke initiator van deze wedstrijd. De winnaar heeft als belangrijke taak om de juiste koopjes in iedere wereldstad op te sporen, de wereldsteden op shopgebied met elkaar te vergelijken en dit alles bij te houden in een blog. That’s it!

Maar wat moet je er voor doen? Post voor 14 december een video op de site waarin jij duidelijk maakt waarom jij de juiste persoon bent om als ‘international shopping consultant’. Naast het winkelbudget krijg je ook nog eens een salaris van 5.000 euro.

De steden die de gelukkige winnaar/ winnares zal bezoeken, zijn:  Berlijn, Hong Kong, London, Milaan, New York, Parijs en Tokio. Daarnaast vlieg je uiteraard business class en verblijf je in luxe hotels. 

Bron: Columbus Magazine

Lees ook:Vacature: Wereldreiziger gezocht, riant salaris!
Lees ook:Voetbalreizen DFDS Seaways naar Engelse Premier League
Lees ook:Vliegtickets: láten zoeken?
Lees ook:Hotels in de race voor titel ‘Het Schoonste Hotel van Nederland’
Lees ook:Winnaars Travvies bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win: Exclusief shoppen in 7 wereldsteden

Comments are closed.