Travel.blog.nl genomineerd voor Travvies awards

travvies-bannerTravel.blog.nl is genomineerd voor de Travvies Awards, een nieuwe websiteverkiezing, waarbij 99 geweldige reiswebsites dingen naar een award in zes verschillende categorieën. Travel.blog.nl is genomineerd in de categorie Blogs & Portals. De Travvies worden georganiseerd door StedenTripper.com. De redactie van StedenTripper.com is al tijden een vaste bezoeker van travel.blog.nl. “We hoefden dan ook niet lang na te denken bij het samenstellen van de lijst met genomineerden voor de Travvies Reiswebsite Awards; Travel.blog.nl is genomineerd!”, zo laat de hoofdredacteur weten.

En nu? Stemmen!

Je kunt op deze pagina tot en met 29 juni stemmen op je favoriete websites, waaronder natuurlijk Travel.blog.nl. Alvast bedankt voor je stem!

Over de Travvies

De Travvies Awards zijn een nieuwe websiteverkiezing, waarbij 99 geweldige reiswebsites dingen naar een award in zes verschillende categorieën. Travel.blog.nl is genomineerd in de categorie Blogs & Portals. Alle genomineerde websites zijn hier te vinden.

De Travvies worden georganiseerd door StedenTripper.com; een jonge non-profit website, waarop reisinformatie over 52 Europese steden én New York te vinden is.

Lees ook:Genomineerd voor de Travvies Awards!
Lees ook:Stedentripper organiseert voor derde maal Travvies Awards
Lees ook:Winnaars Travvies bekend
Lees ook:Genomineerden Travvies Awards bekend
Lees ook:Website van het jaar 2012 categorie reizen & vrije tijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Travel.blog.nl genomineerd voor Travvies awards

  1. Herna

    Als je genomineerd wilt worden moet je wel wat regelmatiger berichten plaatsen.

      /  

Comments are closed.