Aanslag Love Parade in Duisburg?

love paradeMental Theo meldt op twitter dat er een aanslag is gepleegd op de Love Parade in Duisburg, waar meer dan een miljoen mensen feest aan het vieren zijn. Inmiddels is bevestigd door het Duitse persbureau DPA dat er tien doden zijn gevallen. Er zou paniek zijn uitgebroken, maar wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.Volgens Mental Theo vielen er honderden mensen van een muur en zou er een bom ontploft zijn. Dat laatste is niet bevestigd. Er wordt door de Duitse media gesproken over massapaniek. De DJ’s draaien gewoon door om te voorkomen dat het massaal toegestroomde publiek in beweging komt.

Lees ook:Nieuws: Chinese muur ernstig beschadigd
Lees ook:MinBuZa past reisadvies Kenia aan
Lees ook:Chinese Muur krijgt speciale graffitizone
Lees ook:Reizen met vliegtuig steeds veiliger
Lees ook:Toeristen gedood bij terroristische aanslag in India

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Aanslag Love Parade in Duisburg?

  1. Bart

    Wat een onzin. Een bom ontploft, honderden mensen van een muur gevallen. Totale nonsense!. De mensen zijn gewoon in paniek geraakt, toen ze allemaal door 1 en dezelfde tunnel wilden om naar een andere kant van het gebied te kunnen lopen. Duizende mensen willen die kant op, en duizende mensen willen juist die andere kant op. Wat krijg je dan in een tunnel die er eigenlijk niet voor bedoeld was? Precies, je krijgt Massale paniektoestanden. Mensen gaan gillen, en duwen, wat steeds erger wordt. Daardoor zijn er zoveel gewonden en doden gevallen, omdat ze gewoon verplettert en omvergelopen werden door de mensenmassa die in paniek was. Bom ontploft. Echt weer zinlose beoordelingen die op niets slaan. Als er echt een Bom ontploft was, zouden er wel meer doden of gewonden gevallen zijn.

      /  
  2. Sabine

    Ik was mijn dochter ook kwijt en haar vriendinnen. Geen telefoon, politie kon nog niets vertellen….uren vol angst….gelukkig zijn ze allemaal gezond /eindelijk weer contact.
    Wat er werkelijk de reden was of dit een of dit ander, dat zoekt men zeker nog uit. Erg is alleen dat er wel mensen zijn die niet zoveel geluk hebben gehad dan wij, voor deze mijn eergetoon en sterkte om dit te aczepteren.

      /  
  3. Alan

    Ik ben betreurt van deze situatie na de strand rellen in hoek van holland en dance parade in rotterdam die niet meer bij ons is en nu slaat het ook de love parade nood toe in de duitse duisberg aanslag je kijk er om heen dat er paniek ging en dit zal wel de laaste keer woorden tot aan toe voor de party pepole maar het leven voor respect ik wens veel sterkte

      /  
  4. Daan

    Echt dramatisch. Dit krijg je dus als er een paar malloten zijn die “bom” roepen of gewoon een stel lompe sjonnies die geen geduld hebben en beginnen met duwen. Bij een rij voor een kleine disco is dat slechts vervelend maar op zo`n groot feest in een tunnel leidt dat tot doden.

    De gevolgen waren misschien niet te overzien, maar er zijn mensen of groepen mensen die begonnen zijn met duwen. Op een gegeven moment is het niet meer te stoppen…

    Die mensen zullen nooit gepakt worden. Als iedereen gewoon rustig door de tunnel had gelopen was er niks aan de hand.

    Ik weet natuurlijk niet precies wat er gebeurd is maar dit is wat ik tot de mogelijkheden acht…

      /  
  5. Dave

    Ik geloof ook in een aanslag. Hoorde het van een hoestende en proestende duitser. Bomsquad was aanwezig.

    Mogelijk ‘false flag’ regering.

    Berlijn wilde het feest niet – moest naar duisburg.

    Dit kan duiden op vooropgezet plan. Duisburg kende maar 1 route terwijl berlijn 6 of 8 ingangen kon hebben.

    Tevens politie kreeg opdracht hekken niet te openen.
    Daags na dit drame volgt “er komt nooit meer een L-parade”.
    De feesten in vrijheid ontstaan bevatten nu door de overheid hekken, metershoog en camera’s… “Voor uw veiligheid”.

    Politici staan met vrijheidsberovende Wetgevingsinitiatieven al kalar. Missie geslaagd. Het is voor uw veiligheid mensen !!!

      /  
  6. waza

    Wie dit bericht op deze site heeft geschreven moest beschaamd zijn.. door deze onzin berichten zijn er mensen doodgegaan.. het minste wat je kunt doen is dit artikel verwijderen.. en zwijgen over zogezegde aanslagen..
    ongelooflijk gewoon..

      /  

Comments are closed.