BNN (road)tript hem volledig in nieuw seizoen 3opreis

Reisfanaten opgelet! Vanaf vanavond 19:50 uur kun je op Nederland3 weer genieten van de mooiste bestemmingen en meest bijzondere trips. 3opreis start namelijk weer. In het vijfde seizoen van dit best bekeken reisprogramma van de Nederlandse televisie wordt er naast afgevlogen ook heel wat afgereden door de vier reispresentatoren.

Zo reist Floortje in een 4WD van de Dam in Amsterdam naar het plein van de Hemelse Vrede in Peking. En ohja.. ook gaat ze nog even met de trein naar Noord-Korea, één van de meest gesloten landen ter wereld.

Dennis roadtript hem ook, maar dan aan de andere kant van de wereld. In het zuidwesten van Noord-Amerika om precies te zijn. Verder neemt hij je ook nog even mee naar gek Hong Kong, onbekend Vietnam en midzomers Zweden.

Nicolette vertrekt als volleerd budgetreizigster met een kleine portemonnee richting plaatsen rond de Middellandse zee. Zo bezoekt ze Barcelona, Pisa en partyplace Ibiza on a budget.

Patrick duikt ten slotte net als vorig jaar weer de geschiedenis in. Hij gaat met zijn BNN-backpack richting Rwanda om je naast het verleden ook het verleidelijke van dit Afrikaanse land te laten zien.

Mocht je de reiskriebels in je onderbuik eens een flinke boost willen geven, kijk dan vanaf vanavond naar een vers seizoen 3opreis. 19:50 op Nederland 3!

Voor de trailer van het nieuwe seizoen kun je terecht op 3opreis.nl

Lees ook:Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Lees ook:TV: Vanavond: Deadliest Catch season 5
Lees ook:Veel goedkope vluchten RyanAir vanaf Airport Weeze in 2010
Lees ook:3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl
Lees ook:Eerste Facebook-hotel is een feit

Geen reacties // Reageer