32% van de stellen heeft meer seks op vakantie

Seks en vakantie gaat prima samen. Volgens onze collega seks.blog.nl blijkt uit onderzoek van de ANWB dat 32% van de stellen meer seks heeft wanneer zij op vakantie zijn. Dit zou komen doordat we meer ontspannen zijn, geen last hebben van de stress op het werk en alle tijd hebben voor elkaar. 

Vakantiekilo’s

Het blijkt echter ook dat de seks na de vakantie snel weer inzakt. In totaal komen we namelijk ruim 7 miljoen kilo aan tijdens de vakantie, wat niet goed is voor het zelfvertrouwen, en dat weer niet voor het seksleven.

Gluren bij de buren

Ook een van de topbezigheden tijdens de vakanties is gluren! Voornamelijk op het strand geeft men de ogen flink de kost. 49% van de mensen kijkt vrijwel altijd, 45% kijkt soms en 5% kijkt maar zo af en toe naar anderen. 60% van de mensen gluurt het liefst stiekem. Dit gebeurt vanachter de zonnebril, vanonder het badlaken of met dicht geknepen ogen. De gemiddelde leeftijd van mensen die gluren is 36 jaar. Vrouwen gluren vaker dan mannen (60% tegenover 53%) en als we vrijgezel zijn kijken we meer (66%) dan wanneer we een relatie hebben (54%).

Heb jij tijdens de vakantie ook meer seks dan normaal?

Lees ook:Jongeren (s)experimenteren tijdens de vakantie
Lees ook:GGD Zeeland organiseert SOA-inloopspreekuur voor vakantiegangers
Lees ook:1 op de 3 Nederlanders heeft vliegangst
Lees ook:Verslaafden melden zich bij klinieken na vakantie
Lees ook:Flinke stijging verkoop SOA-testen aan einde van vakantie

Geen reacties // Reageer