Eettip in Praag: Lary Fary Restaurant

Praag is het mekka voor diegenen die houden van lekker uit eten gaan. Het kost echt helemaal niks en overal waar je komt krijg je grote, heerlijke porties voorgeschoteld. Een van de restaurants in het centrum is Lary Fary. Hier vind je de aparte combinatie van internationale, tsjechische en Japanse gerechten!

Bij binnenkomst zie je waarom Lary Fary zo een goede reputatie heeft. Het is er stervensdruk maar de bediening loopt vloeiend en niemand wacht lang op hun eten.

De aparte kaart geeft je de keuze uit Tsjechische gerechten zoals rundvlees in cremesaus met dumplings (heel tradioneel maar wel uitgesproken in smaak), enorme vleesspiezen die boven je tafel worden gehangen, eend, tradionele varkensvleesgerechten en een enorme verscheidenheid aan sushi. Deze wordt in een open keuken vers bereidt.

De voorgerechten zijn allemaal van het hoogste niveau. De hoofdgerechten zijn meer naar je eigen smaak. De aanrader blijft de spies, alleen al omdat het er zo apart uitziet. Net als overal in Praag, krijg je ook hier enorme porties. De prijs ligt boven het gemiddelde maar het is voor Praagse begrippen meer upmarket. Voor het equivalent in Nederland betaal je minstens twee keer zoveel.

Het restaurant ligt vlakbij het Republiky Plein en op vijf minuten lopen van het Oude Stadsplein. Kijk voor meer info op www.laryfary.cz.  

Lees ook:Eettip in Boedapest: Cafe Pierrot Restaurant en 21
Lees ook:Hotel Zugbrücke Grenzau: bijkomen in Duitse idylle
Lees ook:EasyJet breidt vluchten vanaf Schiphol uit. Nu ook van Amsterdam naar Praag
Lees ook:Hele maand december kerstsferen in Praag
Lees ook:Chez-Vong: Chinezen in hartje Parijs

Geen reacties // Reageer