Gasten Waldorf Hotel mogen gestolen spullen zonder consequenties terugbrengen

Heb jij wel eens iets meegenomen uit een hotel? Ikzelf durf maar nauwelijks de aangebroken shampooflesjes en bodylotion mee te nemen naar huis, maar sommige mensen maken er een ware sport van. Bestek, badjassen, glazen, handdoeken, Bijbels en zelfs kledinghangers worden met regelmaat ontvreemd uit hotels. Het Waldorf Astoria Hotel in New York heeft nu een leuke PR-stunt bedacht waarbij mensen die spullen uit het hotel ontvreemd hebben amnestie krijgen en de spullen zonder consequenties terug kunnen brengen.

Gestolen kan van huwelijksreis uit 1947

En het leuke van deze PR-stunt is dat het werkt! Ondanks dat het hotel de teruggebrachte spullen niet nodig heeft stromen de spullen binnen met daarbij bijzondere verhalen. Zo kwam er een kan terug die in 1947 ontvreemd was uit het hotel tijdens een huwelijksreis en bracht een stel persoonlijk een klein koffiemelkkannetje terug waarbij ze opbiechtten dat zij deze nooit durfden te gebruiken omdat ze er toch een raar gevoel bij hadden.

Klanten terugwinnen

Het Waldorf Astoria Hotel wil met de actie klanten van vroeger terugwinnen en de nieuwe generatie kennis laten maken met het hotel. Het is wel een prijzig hotel, je betaalt er minimaal 250 euro voor een overnachting en maar liefst 6500 euro per nacht voor de presidentiële suite.

Bron: NOS.nl

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Na de Denen jatten Nederlanders het minst uit hotels
Lees ook:Citytrip Istanbul het goedkoopst
Lees ook:Nederlandse toeristen teruggehaald uit Tunesië
Lees ook:Reisbranche verliest 1 miljard euro door aswolk
Lees ook:Turkije favoriete bestemming voor huwelijksreizen

Geen reacties // Reageer