Oranjecamping tijdens EK wel winstgevend

Het is beregezellig op de Oranjecamping in Charkov, ondanks de 1-0 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Denemarken. Het had weinig gescheeld, of de camping was er niet eens gekomen.

Zuid-Afrika

De Oranjecamping ging bijna failliet na het WK-voetbal in Zuid-Afrika. Daar was het mogelijk om voor 2.800 euro een plaatsje te krijgen op de camping, wedstrijdkaartjes en een camper voor op de camping. Dit was voor veel oranjesupporters echt te duur, waardoor de organisatie van de camping een heleboel kaartjes wat zij al in hadden gekocht weg moesten gooien. 15% van de verwachte supporters kwam uiteindelijk niet op de camping, vanwege de hoge prijzen en de negatieve berichtgeving over het Afrikaanse land.

Investering

De Oranjecamping kon toch een start maken aan een camping in Oekraïne, nadat er een investeerder was gevonden. Deze investeerder is nu tevens de directeur van de Oranjecamping.

Winst

De Oranjecamping denkt dit jaar wel winst te gaan maken tijdens het sportevenement. Dit komt omdat er voorzichtiger is omgegaan met het bestellen van vliegtickets en kaartjes voor de wedstrijden. Pas toen de boekingen voor de camping binnen kwamen stromen zijn er plaatsen voor het vliegtuig en het stadion bijbesteld. Er hoeven dit jaar dus geen kaartjes weggegooid te worden.

Lees ook:Met de Oranjekaravaan door Zuid Afrika tijdens het WK voetbal
Lees ook:WK Voetbal in Zuid Afrika, de do’s and don’ts voor oranje supporters
Lees ook:Oranje supporters lopen niet warm voor WK voetbal Zuid Afrika
Lees ook:Oranjecamping op prachtige locatie
Lees ook:Met de Oranjecamping veilig naar het WK voetbal in Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer