Met Emirates vanaf Amsterdam naar Dubai en bestemmingen in Azië, Afrika en Australie

emirates routemapVanaf 1 mei 2010 gaat Emirates dagelijks vliegen vanaf Amsterdam naar Dubai. Deze nieuwe verbinding biedt Nederlanders veel extra mogelijkheden voor goedkope vluchten naar vele interessante bestemmingen, waaronder Bangkok (Thailand), Jakarta (Indonesië), Colombo (Sri Lanka), de Malediven, Johannesburg/Kaapstad (Zuid Afrika) en Sydney (Australië). Bekijk hier de routemap van Emirates. Met deze nieuwe vlucht tussen Amsterdam en Dubai gaat Emirates de concurrentie aan met vele grote luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Malaysia Airlines, Garuda Indonesia en Cathay Pacific. Een belangrijke reden waarom Emirates start met vliegen vanaf Amsterdam is de beslissing van Garuda Indonesia om vanaf Amsterdam naar Jakarta te vliegen met tussenstop in Dubai. De nieuwe vlucht zorgt voor veel extra capaciteit en dus extra concurrentie voor vluchten naar Azië, Afrika en Australië & Nieuw Zeeland.

Emirates vloog al jaren vanaf Düsseldorf naar Dubai. Veel Nederlanders maakten al gebruik van het netwerk van Emirates en nu zijn de mogelijkheden dus verder uitgebreid. Emirates gaat vliegen vanaf Amsterdam met een Boeing 777.

Lees ook:Visum regelen in het vliegtuig! Wel zo makkelijk
Lees ook:Vakantie Indonesië populair. Bali is een topbestemming voor Nederlandse toeristen!
Lees ook:Tip: goedkoop vliegen vanaf Düsseldorf
Lees ook:Goedkoop vliegen vanaf luchthavens in België en Duitsland
Lees ook:KLM en Transavia gaan prijzenslag aan met lowcost airlines

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Met Emirates vanaf Amsterdam naar Dubai en bestemmingen in Azië, Afrika en Australie

  1. Thailandblog.nl

    Het vreemde is dat een ticket vanaf Düsseldorf naar Bangkok een stuk goedkoper is dan van Amsterdam naar Bangkok (beide met een tussenstop in Dubai).

      /  
  2. Koen

    Handig om te weten is dat emirates ook naar de Malediven vliegt vanaf Amsterdam en Düsseldorf op Malé airport Malediven. Kijk op http://www.Emirates.com

      /  

Comments are closed.