GoAir zoekt magere stewardessen

stewardessGeen vet-tax of passagiers laten betalen voor hun bagage bij de Indiase vliegtuigmaatschappij GoAir . Zij nemen andere maatregelen om zo goedkoop mogelijk te kunnen blijven vliegen. Niet door van de reizigers te verlangen om minder gewicht mee te nemen, nee, door zelf zo licht mogelijk te vliegen. Op hun vacatures voor stewardessen kunnen dus ook alleen maar hele magere vrouwen reageren.

Mannen kunnen het ook shaken. Zij wegen te veel in verhouding tot vrouwen. Gezettere vrouwen komen bij GoAir ook niet aan een baan. Alleen lichte vrouwen maken kans op een baan als stewardess.

Ook denkt GoAir dat het totale gewicht van het vliegtuig te kunnen reduceren door minder pagina’s in hun magazines te stoppen. Ook nemen ze minder water mee aan boord. Door al deze maatregelen moet het vliegtuig minder gaan wegen waardoor er minder kerosine verbruikt hoeft te worden.

GoAir is van plan om de komende jaren 80 vliegtuigen erbij te kopen. Hierdoor komen 2000 werkplekken vrij, die dus allemaal gevuld moeten worden door magere vrouwen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Photo credit: partymonstrrrr / Foter.com / CC BY-NC-ND

Lees ook:Te zware stewardessen terecht ontslagen
Lees ook:Verplicht onbetaald verlof voor personeel Finnair
Lees ook:Wat zou jij doen om zo goedkoop mogelijk te vliegen?
Lees ook:Arme bedelaars?
Lees ook:Vrouwen gearresteerd na sekswedstrijd

Geen reacties // Reageer