Verre avontuurlijke groepsreizen steeds populairder bij jongeren

Groepsreizen zijn voor singles die op zoek zijn of voor bejaarden. Als je dat denkt heb je het mis. Avontuurlijke verre reizen in groepsverband worden steeds populairder. Jongeren onder de 20 jaar blijven vooral in Europa maar een grote groep twintigers trekken de wijde wereld in op zoek naar de ultieme belevenis. De meesten doen dat als backpacker, maar ook groepsreizen worden steeds populairder. Met name Thailand is een bestemming waar jongeren van begin 20 naar toe reizen. Toch richten de reisorganisaties zich hier niet op. Waarom niet?

Reisorganisaties als Shoestring en Djoser bieden avontuurlijke reizen aan, maar als je op hun websites kijkt naar de groepsamenstellingen dan zie je dat er vooral 40+ ers boeken. Jongeren boeken deze reizen ook, maar in mindere mate. Toch zijn dit soort vakanties populair en toch boeken ze niet bij dit soort organisaties. Het schrikt jongeren af als ze in een groep terechtkomen met ‘bejaarden’. Als je jong bent wil je reizen met leeftijdsgenoten. Medereizigers ontmoeten is één van de belangrijkste redenen om op reis te gaan.

Jongeren hebben ook andere wensen dan oudere reizigers. Ze hechten minder waarde aan comfort, luxe accommodaties en zitten liever in een ‘Chickenbus’ in Guatemala dan in een airconditioned touringcar.

Ik krijg vaak de vraag waar je verre groepsreizen speciaal voor jongeren kunt vinden. Mambo is de enige organisatie die jongeren rondreizen aanbiedt.

Mambo, op reis met leeftijdsgenoten 17-25, 20-35 & 25-39 jaar.
Groepsreizen zowel in Europa als verre reizen.

Verre avontuurlijke groepsreizen voor jongeren 17-25 jaar:

Thailand

Marokko

Zuid Afrika

Costa Rica

Verre avontuurlijke groepsreizen jongeren 20-35 jaar

Cuba

Jamaica

Mexico, Guatemala & Belize

Costa Rica

Marokko

Zuid Afrika

Mozambique, Swaziland & Zuid Afrika

Jordanië

Thailand

Sri Lanka

Lees ook:verre groepsreizen steeds populairder bij jongeren
Lees ook:Verre reizen & rondreizen steeds populairder bij jongeren
Lees ook:Mambo rondreizen jongeren in Slovenie, Kroatie, Italie en Thailand, single reizen of samen met vrienden op vakantie
Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika
Lees ook:groepsreizen Costa Rica singlereizen Costa Rica rondreizen Costa Rica Singlereis Costa Rica

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Verre avontuurlijke groepsreizen steeds populairder bij jongeren

  1. Job

    Is dit artikel hier voor het eerst getoond of is het van een krantenartikel afgeleid? In het laatste geval, wat is de bron van dit artikel?

    bedankt!

      /  
  2. Ronald Auteur

    Dit is een eigen artikel, dus niet via een krant. Wel zijn er soortgelijke berichten in andere media verschenen. Waarom wil je dat eigenlijk weten?

      /  
    1. Job

      oke bedankt! Ik wou het weten voor de bronvermelding in mijn scriptie! Met een klein foutje word je al verdacht van plagiaat!

        /  
  3. Pingback: Mambo rondreizen jongeren in Slovenie, Kroatie, Italie en Thailand, single reizen of samen met vrienden op vakantie | Travel

Comments are closed.