Wereldwijd gratis overnachten!

Jij wilt natuurlijk zo vaak mogelijk en zo lang mogelijk over de wereld zwerven. Maarja, waar haal je de pecunia vandaan? Hier is dé tip om veel geld te besparen op dure overnachtingen: de Hospitality Club. Dit is een wereldwijde internetcommunity van reizigers die op zoek zijn een overnachtingsplek of een rondleiding door een local in het land dat ze willen gaan bezoeken. Hoe het werkt? Heel simpel, de leden van de club helpen elkaar aan een slaapplek. Jij biedt een slaapplek in Nederland aan en mensen over de hele wereld doen hetzelfde in hun eigen land. Zo help je elkaar aan gratis overnachtingen!

Lid worden van de Hospitality Club is gratis. Je maakt een profiel aan waarop leden over de hele wereld kunnen reageren. Als je leden van de club te logeren hebt gehad dan kunnen zij een review plaatsen over jou om andere reizigers te informeren over je gastvrijheid. Zo lees je over elkaar of je wel te maken hebt met een betrouwbaar figuur. Natuurlijk is het niet verplicht om iedereen die zich bij je meldt een slaapplek aan te bieden.

Het is een leuke manier van reizen en je doet op deze manier ook nog eens vele internationale contacten op. En wie kan je meer vertellen over de leuke plekjes van het land waar je bent? Juist, jouw gastheer of vrouw.

Lees ook:Upgrade naar first-class of gratis drankje de grootste geluksmomenten in vliegtuig
Lees ook:ADV: Ontdek de wereld in 1 week!
Lees ook:EK Actie knallers bij GoBest
Lees ook:Met je bootje over de Amazone-rivier
Lees ook:In je eentje op reis… saai?!

Geen reacties // Reageer