Vanavond in Weg met BNN: Dennis & Nicolette in Indonesië

Dennis en Nicolette zijn op de helft van hun reisavontuur door Azië. Na Thailand, Cambodja, Hong Kong en China reizen zij vanavond naar Indonesië!

Nicolette komt in een heilig hindoeistisch, maar nogal freaky, ritueel terecht en moet vrezen voor haar tanden. Ook gaat ze helemaal los op de paradijselijke Gill-eilanden en daar hebben de paddo's, die op het eiland legaal zijn, een aardig aandeel in. Dennis vertrekt ondertussen naar Flores. Hier komt hij terecht in een bizarre zweepdans. 's Avonds brengt hij de nacht door in een hangmat tussen de 'godfathers' van het dierenrijk, namelijk de komodovaranen. En deze 3 meter lange hagedissen kun je beter ontlopen …

Weg met BNN – maandagavond 21.20 uur op Nederland 3

Zelf kijk ik uit naar de uitzending van vanavond. Ik heb heel wat uurtjes besteed aan het maken van deze uitzending, maar zelf ook nog niks gezien. Een hoop research naar leuke onderwerpen plegen en nog meer items de prullenbak inwerpen en contacten leggen in Indonesië. Samen met de redactie van BNN en Adriaan Evers van Manumadi Tours & Travel op Bali is het denk ik gelukt om er een leuke uitzending van te maken. Veel plezier!

Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Dennis & Nicolette op reis voor Weg met BNN; check hun weblog
Lees ook:Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl
Lees ook:3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl
Lees ook:Nieuw reisprogramma bij BNN

Geen reacties // Reageer