Vrouwen die naar Phuket reizen krijgen een fluitje

Vrouwelijke toeristen die het Thaise vakantie-eiland Phuket bezoeken, krijgen binnenkort bij aankomst een fluitje. De Thaise autoriteiten hebben dat besloten nadat afgelopen zaterdag een Zweedse toeriste op het zuidelijke eiland werd doodgestoken, meldden lokale media woensdag.

De alarmfluitjes, die kunnen worden gebruikt in geval van nood, zijn onderdeel van een campagne om de veiligheid op de populaire vakantiebestemming te vergroten. Andere maatregelen zijn het verstrekken van informatie over onveilige gebieden en het inzetten van meer bewakers, aldus het Thaise ministerie van Toerisme. Op welke termijn dat precies gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

De 27-jarige Zweedse werd doodgestoken op het strand bij haar bungalow toen zij 's ochtends alleen ging zwemmen. Een 31-jarige Thai werd woensdag gearresteerd op verdenking van de moord en poging tot verkrachting. Hij gaf zichzelf aan nadat familieleden de politie hadden gebeld en hij heeft inmiddels bekend.

bron: De Morgen

Lees ook:3 toeristen dood door noodweer op Corsica
Lees ook:Corendon Piloot zonder brevet mag een jaar niet vliegen
Lees ook:Toeriste in levensgevaar na aanval zwerfhonden
Lees ook:Vrouw zit tijdens vlucht naast dode man
Lees ook:Haai eet man op in Zuid Afrika

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen die naar Phuket reizen krijgen een fluitje

  1. Gard

    Hi. I see that you have used a picture from my homepage without permission from me. You should of course ask before using pictures this way or give me some credit for taking the picture. Could you please remove it?

    Regards
    Gard Karlsen

      /  

Comments are closed.