Transavia: onduidelijk of er vanmiddag gevlogen kan worden

transaviaTransavia verwacht dat dinsdagochtend in elk geval een aantal vluchten kunnen vertrekken vanaf Schiphol, mits de weersomstandigheden en de ”operationele mogelijkheden” niet voor complicaties zorgen. Het is nog onduidelijk of er ook ‘s middags gevlogen kan worden, meldde de luchtvaartmaatschappij.

Omdat moet worden gewacht tot het luchtruim wordt opengesteld, worden sommige vluchten geannuleerd. Andere vluchten vertrekken met vertraging. Pas in de loop van de ochtend wordt duidelijk of ook in de middag vluchten worden uitgevoerd.

Reizigers zonder een geldig ticket worden door de luchtvaartmaatschappij met klem geadviseerd niet naar Schiphol te komen, omdat er onvoldoende grondpersoneel beschikbaar is om iedereen te woord te staan. Ook het callcenter zou overbelast zijn. Wie via een reisorganisatie geboekt heeft, dient contact op te nemen met de reisorganisatie en niet met Transavia.

Transavia roept reizigers op eerst de actuele informatie op transavia.com en schiphol.nl te raadplegen. De huidige vluchtstatus (07.00 uur) vind je hier.

Lees ook:Transavia annuleert alle zondag vluchten
Lees ook:KLM en Transavia gaan prijzenslag aan met lowcost airlines
Lees ook:Vandaag geen vluchten van en naar Schiphol. Oa. KLM, Transavia, Martinair en Arkefly cancellen zaterdagvluchten.
Lees ook:Boeing Transavia op Schiphol ontruimd na steekvlam
Lees ook:Chaos op Schiphol, veel vluchten vertraagd of geannuleerd

Geen reacties // Reageer