Extra KLM vlucht naar Zuid Afrika vrijwel volgeboekt

klm-oranje-euro-2008Binnen een dag was het extra KLM vlucht voor Oranjesupporters vrijwel uitverkocht. ‘Het toestel is zo goed als vol’, zegt Wim Gramsma, woordvoerder van Oad Reizen dinsdagmiddag.  De fans vertrekken op 1 juli om de kwartfinale Nederland-Brazilië bij te wonen en komen op 4 juli weer terug.

Belangstellenden konden kiezen uit reizen in- of exclusief toegangsbewijs voor de kraker van het Nederlandse elftal tegen Brazilië, vrijdagmiddag om 16 uur.

Binnenlandse vlucht

Het WK-arrangement bevat een vlucht naar Johannesburg, transfers, hotel, een excursie naar Johannesburg/Soweto en een binnenlanddse vlucht naar Port Elizabeth waar de wedstrijd op 2 juli wordt gespeeld en kost een kleine 2000 euro, exclusief toegangskaart.

Belangstelling

Tot op heden waar voor de meeste wedstrijden in Zuid-Afrika ter plaatse nog wel kaarten verkrijgbaar maar dat lijkt voor Nederland-Brazilië niet het geval. Vanuit Zuid-Afrika werd al gemeld dat direct al dinsdag, nadat beide teams zich hadden gekwalificeerd, rijen voor de kassa van het stadion stonden.

Lees ook:Ook extra vlucht naar Kaapstad als Nederland de halve finale haalt
Lees ook:Met de Oranjekaravaan door Zuid Afrika tijdens het WK voetbal
Lees ook:Oranje supporters lopen niet warm voor WK voetbal Zuid Afrika
Lees ook:Met de Oranjecamping veilig naar het WK voetbal in Zuid Afrika
Lees ook:Win een reis naar het WK voetbal in Zuid Afrika voor jou en 5 vrienden! Dans de Diski

Geen reacties // Reageer